Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciocnirea titanilor în Champions League - Allianz Arena va fi în flăcări

Publicat:

a declarat, marti, ca pentru meciul retur din optimile este ca o finala, subliniind ca spera in sprijinul cat mai mare a fanilor potrivit news.ro

"Acest meci este ca o finala, orice se poate intampla. va fi in flacari maine, de mult timp nu am mai batut o echipa mare pe teren propriu, este o mare sansa pentru noi", a declarat Neuer.

Si antrenorul spera in sprijinul fanilor si a subliniat ca nu si-a pregatit jucatorii pentru loviturile de departajare.

si Liverpool se intalnesc,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carlo Ancelotti se declara mulțumit de rezultatul meciului Bayern-Real: A fost un rezultat bun

08:40, 01.05.2024 - Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, s-a declarat multumit de rezultatul de egalitate inregistrat in partida cu Bayern Munchen, din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, dar nu si de evolutia elevilor sai pe stadionul Allianz Arena din capitala Bavariei.

Bayen Munchen – Real Madrid 2-2 in meciul tur al semifinalei Champions League

03:00, 01.05.2024 - Bayern Munchen a terminat la egalitate cu Real Madrid, 2-2 (0-1), marti seara, pe Allianz Arena, intr-o partida din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal. Articolul Bayen Munchen – Real Madrid 2-2 in meciul tur al semifinalei Champions League apare prima data in Money.ro .

Spectacol total in Champions League - Cine transmite la tv semifinala dintre Bayern Munchen și Real Madrid

10:30, 30.04.2024 - Bayern Munchen și Real Madrid se dueleaza marți in prima manșa a semifinalelor Champions League, iar cei doi titani le promit fanilor un show total. Partida de pe Allianz Arena va incepe de la ora 22:00 și va fi transmisa in format LiveBLOG pe HotNews.ro.

Champions League: Bayern Munchen vs Real Madrid - Duelul titanilor

09:56, 30.04.2024 - Bayern Munchen - Real Madrid, meci contand pentru prima mansa a semifinalelor din Liga Campionilor, este programat, marti, 30 aprilie, de la ora 22:00, pe Allianz Arena, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Ce au scris spaniolii dupa ce Istvan Kovacs a fost delegat la Barcelona - PSG: „ Nu degeaba a fost rezerva in finala Ligii Campionilor din sezonul trecut”

14:05, 14.04.2024 - Spaniolii au analizat delegarea lui Istvan Kovacs la Barcelona - PSG, in returul sferturilor UEFA Champions League. Barcelona - PSG (3-2 in tur) se joaca marți, 16 aprilie, de la ora 22:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și in direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport. Pentru meciul de pe Camp Nou, care…

UEFA: Fanii lui Bayern Munchen, acces interzis in deplasare in sferturile de finala ale Ligii Campionilor

22:25, 12.03.2024 - Fanilor lui Bayern Munchen li s-a interzis sa asiste la meciul din deplasare din sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce suporterii echipei bavareze au aruncat pe teren materiale pirotehnice in meciul din optimi cu Lazio, in deplasare.

Rezultate Liga Campionilor. Victorii pentru Bayern Munchen și PSG, care merg mai departe in sferturile Champions League

03:00, 06.03.2024 - Bayern Munchen s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins-o pe Lazio Roma cu scorul de 3-0, marti seara, pe Allianz Arena, in mansa secunda a optimilor de finala. La partida din Spania, Mbappe a marcat ambele goluri ale parizienilor, care au obținut și ei…

Bayern Munchen a reușit calificarea in sferturile Ligii Campionilor, dupa 3-0 cu Lazio

00:41, 06.03.2024 - Bayern Munchen a reușit sa se califice in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, dupa caștigat in fața celor de la Lazio Roma cu scorul de 3-0, marti seara, pe Allianz Arena, in mansa secunda a optimilor de finala


Ce parere ai despre aceasta stire?