Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine sunt marii favoriţi în finala Eurovision România 2019 VIDEO

Publicat:

In finala 2019 din aceasta seara vor evolua 12 concurenti, iar un juriu international si telespectatorii vor decide cine va fi reprezentantul Romaniei la . Fanii au stabilit insa si cine sunt marii favoriti pentru a castiga finala .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Champions League: Borussia Dortmund vs PSG - Parizienii, favoriti pentru finala

10:50, 01.05.2024 - Borussia Dortmund - PSG, meci contand pentru prima mansa a semifinalelor din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 1 mai, de la ora 22:00, pe Signal Iduna Park, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Dinamo, susținuta de suporteri intr-un meci de totul sau nimic? Fanii ar putea reveni pe stadion direct intr-o FINALA!

15:10, 28.03.2024 - Dinamo a primit miercuri o veste teribila din partea Comisiei de Disciplina. Suporterii alb-roșii au primit interzis la urmatoarele 4 meciuri de pe teren propriu din Superliga. Clubul a fost amendat și cu 100.000 de lei dupa incidentele de la meciul cu UTA Arad, atunci cand suporterii au patruns pe…

Victor Cornea si Theo Arribage au castigat proba de dublu in turneul ATP Challenger de la Murcia

18:55, 23.03.2024 - Perechea romano-franceza Victor Cornea / Theo Arribage a castigat sambata turneul ATP Challenger de la Murcia, invingand in finala un dublu indian. Favoriti numarul 1 in proba de dublu masculin a turneului ATP Challenger Costa Calida Region de Murcia, romanul Victor Cornea (30 de ani) si francezul…

UEFA ii va despagubi pe suporterii lui Liverpool care au reclamat haosul de la finala Ligii Campionilor din Paris!

12:55, 23.03.2024 - Suporterii lui Liverpool au caștigat disputa cu UEFA pe tema incidentelor grave produse din cauza proastei organizari a forului continental la finala Ligii cu Real Madrid din 2022. Fanii au acceptat banii de la Nyon printr-un acord confidențial. Dupa aproape doi ani de dispute judiciare prin tribunale,…

Ce mesaj a transmis Daiana Anghel dupa ce a caștigat Power Couple Romania alaturi de Sorin Gonțea. Postarea a emoționat fanii

11:20, 14.03.2024 - Daiana Anghel a transmis un mesaj emoționant in mediul online, dupa ce a caștigat Power Couple Romania alaturi de Sorin Gonțea in Finala de pe 13 martie 2024. Concurenta și-a luat fanii prin surprindere cu o postare copleșitoare.

UEFA: Fanii lui Bayern Munchen, acces interzis in deplasare in sferturile de finala ale Ligii Campionilor

22:25, 12.03.2024 - Fanilor lui Bayern Munchen li s-a interzis sa asiste la meciul din deplasare din sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce suporterii echipei bavareze au aruncat pe teren materiale pirotehnice in meciul din optimi cu Lazio, in deplasare.

Cupa Spaniei: Athletic Bilbao vs Atletico Madrid - Bascii, favoriti la calificarea in finala

09:11, 29.02.2024 - Athletic Bilbao - Atletico Madrid, meci contand pentru mansa a doua a semifinalelor din Cupa Spaniei, este programat, joi, 29 februarie, de la ora 22:30, pe San Mames, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2.

ATP Dubai: Victorii in optimi pentru principalii favoriți – Duelurile din sferturile de finala

21:36, 28.02.2024 - Zi fasta pentru principalii favoriți la turneul „ATP 500” de la Dubai, care s-au calificat in sferturile de finala ale competiției. Singura excepție a fost Karen Khachanov, eliminat de Jiri Lehecka.


Ce parere ai despre aceasta stire?