Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

“Chefi la cuțite”, lider incontestabil de audiență, pe toate segmentele de public

Publicat:

Cea de-a șasea confruntare a show-ului culinar “Chefi la cuțite” a fost luni seara lider incontestabil de audiența, pe toate segmente de public. Emisiunea prezentata de a adunat in fața micilor ecrane 2.216.000  de telespectatori din toata țara, in minutul de maxima audiența, de la ora 22:34.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Formula 1, lider de audienta cu Marele Premiu de la Imola. Marele Premiu al Pricipatului Monaco se vede in direct la Antena 1, duminica, de la 15.45

17:01, 20.05.2024 - Formula 1 s-a intors in Europa in acest weekend, iar Camelia Baltoi, alaturi de echipa Antena Sport, a trait live experienta de pe circuitul italian. Marele Premiu de la Imola, difuzat ieri la Antena 1 s-a impus ca lider de audienta. Dupa un final de curs

(foto) Imagine emoționanta cu Gina Pistol și fiica Josephine. Confesiunea facuta de vedeta: „Cea mai buna parte din mine”

11:55, 17.05.2024 - Gina Pistol a atras atenția cu cea mai noua fotografie publicata pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” apare chiar alaturi de Josephine, fiica ei și a lui Smiley, scrie Libertatea.ro .

Finala Chefi la cuțite, lider de audiența. Mihai Dragomir a caștigat sezonul 13 al show-ului culinar

13:25, 16.05.2024 - Marea Finala Chefi la cuțite sezonul 13 și-a desemnat ieri caștigatorul: Mihai Dragomir, concurentul lui Chef Alexandru Sautner, a obținut marele trofeu și premiul de 30.000 de euro dupa un maraton de gatit care a durat trei ore și jumatate.

Chefi la cuțite, lider de audiența. Ei sunt semifinaliștii care se confrunta diseara cu maratonul istovitor al celor trei probe

13:25, 14.05.2024 - Ultimul battle al sezonului 13 Chefi la cuțite a adus emoții uriașe pentru cele trei echipe, intr-o ediție a show-ului culinar care s-a impus ca lider de audiența atat la nivelul publicului comercial cat și pe segmentul urban.

Chefi la cuțite, lider de audiența. Diseara, ritmul de la bancurile de lucru, dat peste cap de o amuleta naucitoare. Mihai Dragomir: ”Proba asta a fost un calvar!”

18:55, 08.05.2024 - Dupa o batalie culinara grea, in care s-au folosit doua amulete, intrecerea echipelor din ediția de ieri seara Chefi la cuțite s-a incheiat cu o incomoda egalitate. Astfel, tabara lui Chef Richard Abou Zaki și cea a lui Chef Alexandru Sautner au obținut c

Chefi la cuțite, lider de audiența. Echipa lui Chef Alexandru Sautner a caștigat battle-ul de aseara

13:05, 02.05.2024 - Bucurie mare pentru tabara tunicilor galbene in ediția de aseara Chefi la cuțite: concurenții lui Chef Alexandru Sautner au obținut prima victorie in battle-urile sezonului 13, dupa o intrecere in care echipele au avut de pregatit cate un preparat la fiec

Aseara, la Antena 1, cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva!, lider de audienta pe toate segmentele de public

10:01, 21.04.2024 - Aventura transformarilor a continuat aseara la Antena 1, cu personaje pe masura concurentilor, muzica live și multa voie buna. Cea de-a zecea gala a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost caștigata aseara de catre Jo si Liviu, cu o super transformare si o piesa in limba finlandeza.

Alexandru Sautner, juratul Chefi la cuțite care a gatit pentru Michael Schumacher: „Am avut satisfacția de a vedea multe VIP-uri”

12:40, 07.03.2024 - Noul sezon Chefi la cuțite, care va avea premiera maraton la Antena 1 pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, ii aduce in rolurile de jurați pe Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia.


Ce parere ai despre aceasta stire?