Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celebrul regizor rus Aleksei Balabanov s-a stins din viaţă

Publicat:

Celebrul regizor rus s-a stins din viata, la varsta de 55 de ani. Cineastul, cunoscut pentru filmele Brat, Brat 2, Gruz 200, Voina si Jmurki, a murit in casa sa din apropiere de .

El suferea de o boala incurabila deja de cativa ani, potrivit presei din Rusia. Balabanov muncea la un nou film, iar pentru aceasta toamna, planifica sa inceapa lucrarile la o productie impreuna cu celebrul .

Chiar astazi, ziarul "" a publict un interviu cu , in care acesta marturisea ca, cel mai probabil, nu va mai reusi…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Caz șocant! Un influencer și-a lasat copilul sa moara de foame. Micuțul s-a stins din viața la doar o luna dupa ce a venit pe lume / VIDEO

20:01, 16.04.2024 - Un nou caz șocant in Rusia! Un influencer și-a lasat copilul sa moara de foame dupa ce l-a folosit drept cobai, la doar o luna de viața. Oamenii legii l-au reținut pe barbat, dar și pe soția lui, și l-au condamnat la opt ani de inchisoare pentru fapta sa.

Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența

22:10, 12.04.2024 - Doliu uriaș in lumea modei! Roberto Cavalli a murit vineri, la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala crunta. Roberto Cavalli a lasat in urma o intreaga istorie și imaginea unui etalon al modei din intreaga lume.

A murit cel mai batran om din lume! Venezueleanul Juan Vicente Perez Mora s-a stins din viața la varsta de 114 ani

11:40, 03.04.2024 - Este o veste trista in lume! A murit cel mai batran om din lume! Venezueleanul Juan Vicente Perez Mora s-a stins din viața la varsta de 114 ani. El a murit marți, pe data de 2 aprilie 2024. Iata cine a fost Juan Vicente Perez Mora, dar și ce se știe despre el!

S-a stins din viața George Nicolescu, interpretul șlagarului ”Eternitate”

19:45, 26.03.2024 - Cantautorul George Nicolescu, care a devenit cunoscut pentru melodia „Eternitate”, a murit, marți, la varsta de 74 de ani. Deși s-a nascut orb, George Nicolescu a avut o cariera prodigioasa, ajungand chiar pe primele locuri in topurile din Romania. ”S-a stins din viața George Nicolescu. Familia ramasa…

Noua alerta cu bomba in Rusia: Un mall din Sankt Petersburg, evacuat

17:20, 24.03.2024 - Autoritațile ruse au raportat recent o alerta cu bomba la un centru comercial din metropola nordica Sankt Petersburg. Persoana suspectata de emiterea acestei alarme a fost deja reținuta și este in prezent sub supravegherea poliției. Masuri de precauție Ca masura de precauție, toți vizitatorii mall-ului…

Doliu in lumea filmului! Un regizor cunoscut s-a stins din viața / FOTO

10:06, 01.03.2024 - Lumea filmului este in doliu! Un regizor cunoscut și apreciat s-a stins din viața la varsta de 92 de ani! El a reușit sa iși faca o cariera de invidiat de-a lungul timpului alaturi de fratele sau.

Doliu la Hollywood! Un actor din celebrul serial ”The Office” s-a stins din viața

14:05, 21.02.2024 - Este doliu la Hollywood! Un actor din celebrul serial The Office” s-a stins din viața, in urma cu puțin timp. Anunțul trist a fost facut de colegii lui, care in aceste momente sufera cumplit dupa pierderea lui! Iata despre cine este vorba!

Fiul șefului Rosneft din Rusia a murit! Ivan s-a stins din viața la 35 de ani. Cazul se aseamana cu cel al lui Alexei Navalnii

11:41, 20.02.2024 - Fiul șefului Rosneft din Rusia a murit la varsta de 35 de ani. Ivan Sechin s-a stins din viața pe data de 5 februarie. Care a fost cauza oficiala a decesului, dar și de ce se aseamana cazul cu cel al lui Alexei Navalnii.


Ce parere ai despre aceasta stire?