Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai simplu mascarpone făcut în casă. Ingredientele secrete cu care rezolvi treaba

Publicat:

Una din cele mai simple rețete și la indemana este celebra mascarpone. Dar, și aici, ca sa-ți iasa un desert delicios, iți trebuie anumite ingrediente. Unii le spun secrete. Daca nu ai idei de desert, mascarpone poate sa fie soluția la indemana. Le poți oferi familiei sau prietenilor un desert simplu și delicios. Mascarpone, desertul […] The post Cel mai simplu mascarpone facut in casa. Ingredientele secrete cu care rezolvi treaba appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ingredientele secrete care revoluționeaza mesele fara gluten

15:25, 25.04.2024 - Adoptarea unei diete fara gluten poate fi plina de noi posibilitați și ingrediente fascinante. Deși la inceput poate parea o provocare sa elimini glutenul, multe ingrediente alternative pot aduce un suflu nou in preparatele tale, facand fiecare masa nu doar sigura, dar și delicioasa.

Retete de panettone. Cum sa faci cozonac italian acasa

09:11, 14.04.2024 - Cu aluat pufos, umplutura cu crema sau cu fructe, Panettone este nelipsit de pe masa de Paște. Te invațam pas cu pas rețeta pentru a face acasa cozonac Italian. Descopera rețete de panetrone.Ingredientele de baza sunt simple, insa modul de pregatire diferențiaza rețeta de panettone de o rețeta clasica…

Gogoși cu griș, ca la bunica acasa. Cel mai simplu și delicios desert de post

16:10, 02.04.2024 - Postul Paștelui este cel mai aspru de peste an, insa pentru a fi mai ușor de trecut, ți-am pregatit o rețeta de gogoși cu griș. Sunt ușor de facut și sunt delicioase. Le poți umple cu gem sau dulceața ori le poți pudra cu zahar pentru un desert de weekend perfect. Cum se fac gogoșile […] The post Gogoși…

Gatitul in aer liber devine simplu și delicios cu gratarele economice Oven Grill - Alege calitatea la prețuri accesibile!

12:45, 27.02.2024 - Daca simți nevoia unei experiențe culinare in aer liber sau pur și simplu iți dorești sa impartașești momente de bucurie și savoare alaturi de familie și prieteni, gratarul Oven Grill este alegerea perfecta! Meșterii sibieni de la PEFOC iți prezinta o colecție noua și moderna de modele gratare de gradina…

Rețeta de prajitura cu nuci și gem. Un desert simplu și delicios

10:11, 27.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un desert gustos, atunci pregatește rețeta de prajitura cu nuci și gem. Este un preparat simplu și sanatos. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa care iți va incanta papilele gustative, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de clafoutis cu pere. Desertul tradițional francez delicios și simplu de preparat

19:50, 22.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de clafoutis cu pere. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Rețeta „Spaghetti alla Puttanesca”. Un preparat italian simplu, delicios și foarte sanatos

09:15, 06.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat italian ca la restaurant, dar nu ai idee ce sa gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam rețeta „Spaghetti alla Puttanesca”. Este un preparat simplu, delicios și foarte sanatos. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest…

Rețeta rapida de crema de zahar ars. Ai nevoie de cinci ingrediente pentru acest desert simplu și delicios

18:05, 03.02.2024 - Daca nu ai idee cu ce desert sa ii mai surprinzi pe cei dragi, atunci noi iți propunem sa incerci aceasta rețeta de crema de zahar ars. Se prepara extrem de rapid și ai nevoie de doar cinci ingrediente.


Ce parere ai despre aceasta stire?