Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai înalt bărbat din lume s-a căsătorit în orașul său natal (FOTO)

Publicat:

Cel mai inalt barbat din lume s-a casatorit duminica, in orasul sau natal, Mardin, din sud-estul Turciei, informeaza .

(31 de ani), care are o inaltime de 2,51 metri, s-a casatorit cu , care masoara 1,75 metri.

Turcul- inclus, in 2011, in , dupa ce a primit titlul de cel mai inalt barbat din lume - sufera de gigantism, rezultatul unei tumori care ii afecteaza glanda hipofiza.

In 2012, a fost considerat vindecat, incetand sa mai creasca in inaltime.




Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Presedintele iranian Ebrahim Raisi este inmormantat in orasul sau natal. Nicio tara europeana nu este reprezentata la ceremonie

07:45, 23.05.2024 - Dupa doua zile de ceremonii funerare la care au participat sute de mii de sustinatori ai Republicii Islamice, presedintele iranian Ebrahim Raisi va fi inmormantat, joi seara, in orasul sau natal.

Un barbat a cazut de pe podul peste Canalul Poarta Alba – Midia Navodari

14:55, 07.05.2024 - Un barbat a murit, marti, dupa ce a cazut de la aproximativ 25 de metri, de pe podul care trece peste Canalul Poarta Alba – Midia Navodari, in orasul Ovidiu. Pompierii au intervenit, marti, in orasul constantean Ovidiu, dupa ce un barbat a cazut de la aproximativ 25 de metri inaltime. Acesta se afla…

Un barbat a fost salvat dintr-o fantana adanca de 7 metri

13:10, 07.05.2024 - Un barbat in varsta de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fantana adanca de aproximativ 7 metri. Misiunea contracronometru a avut loc in urma cu puțin timp, in Dorohoi, județul Botoșani.

ULTIMA ORA - Un barbat a murit, dupa ce a cazut de la aproximativ 25 de metri, in orașul Ovidiu (video)

11:45, 07.05.2024 - Un barbat a murit, marti, in judetul Constanta, dupa ce a cazut de la aproximativ 25 de metri, de pe podul care trece peste Canalul Poarta Alba – Midia Navodari, in orasul Ovidiu, potrivit News.ro.

Botosani: Barbat scos de pompieri dintr-o fantana adanca de sapte metri

10:00, 07.05.2024 - Un barbat in varsta de 63 de ani din municipiul Dorohoi a fost salvat de pompieri, marti dimineata, dintr-o fantana adanca de aproximativ sapte metri, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani. Potrivit acestora, la fata locului au intervenit trei echipaje din…

Barbat de 59 de ani operat de urgența la Spitalul Clinic Județean Arad dupa ce a cazut de la 6 metri inalțime

15:45, 23.04.2024 - Un barbat in varsta de 59 de ani, din Arad, a ajuns in stare grava – luni seara – la Unitatea de Primire Urgența (UPU)... The post Barbat de 59 de ani operat de urgența la Spitalul Clinic Județean Arad dupa ce a cazut de la 6 metri inalțime appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Orasul din Romania in care se construiesc cavouri de patru metri. Sicriele raman la suprafata / FOTO

13:50, 21.04.2024 - Exista un oraș din Romania in care se construiesc cavouri de patru metri. Sicriele raman la suprafata, astfel ca nu sunt coborate in cripta. Iata despre ce loc din țara noastra este vorba!

Cine este prima soție a lui CRBL. Artistul s-a casatorit la 20 de ani, iar acum e la al doilea divorț

16:55, 04.04.2024 - CRBL a anunțat joi, 4 aprilie, ca divorțeaza de Elena dupa 16 ani de casnicie. Puțini sunt cei care știu ca artistul a mai trecut printr-un divorț, dupa ce s-a casatorit la varsta de 20 de ani cu Andreea.Puțini știu ca celebrul artist CRBL se afla la al doilea divorț. Inainte de a-și uni destinele cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?