Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai bogat om din China AVERTIZEAZĂ în legătură cu CEA MAI MARE BULĂ din istorie!

Publicat:

Miliardarul chinez , al carui vast imperiu imobiliar si de entertainment i-au adus anul trecut, potrivit relatarilor, venituri de 44 miliarde de dolari, a aparut miercuri la CNN pentru a avertiza cu privire la supraincalzirea sectorului imobiliar din China, scrie MarketWatch.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

FMI AVERTIZEAZA Riscuri provocate de inflatia ridicata

08:16, 23.04.2024 - Economia mondiala ar urma sa inregistreze inca un an de crestere lenta, dar constanta, pe fondul avansului SUA, al dificultatilor provocate de inflatia ridicata, al cererii slabe din China si Europa si al efectelor negative... The post FMI AVERTIZEAZA Riscuri provocate de inflatia ridicata first appeared…

Un raport important așteptat de UE avertizeaza ca aceasta are o ultima șansa pentru a ramane competitiva: „Nu ne putem permite sa așteptam”

19:50, 17.04.2024 - Uniunea Europeana este in fața unei ultime oportunitați de a lua masurile necesare pentru a-i permite sa concureze eficient cu Statele Unite, China și alți rivali, a declarat miercuri autorul unui raport important așteptat de liderii europeni, relateaza Reuters, potrivit hotnews.ro .

Cancelarul Olaf Scholz avertizeaza Iranul, cerandu-i sa opreasca atacurile impotriva Israelului

22:10, 14.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a avertizat duminica Iranul in privința unor noi atacuri asupra Israelului, in timp ce escaladarea conflictului din Orientul Mijlociu a umbrit inceputul turneului sau de trei zile in China.

China va trebui sa dea socoteala daca Rusia avanseaza in Ucraina, avertizeaza Washingtonul

10:15, 10.04.2024 - Statele Unite ale Americii au avertizat marti ca vor considera China responsabila daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina, dupa ce Beijingul si-a reinnoit promisiunile de cooperare cu Moscova in timpul unei vizite a ministrului de externe rus, Serghei Lavrov, informeaza miercuri AFP.

Ursula von der Leyen avertizeaza China cu privire la practicile comerciale neloiale

22:40, 09.04.2024 - Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat marti ca Europa trebuie sa discute dur cu China cu privire la practicile sale comerciale, percepute ca neloiale, in mod similar apelurilor facute in ziua precedenta de secretarul Trezoreriei SUA, Janet Yellen.

Xi Jinping il avertizeaza in termeni duri pe Joe Biden: 'Nu o sa stam cu mainile incrucișate!'/ De la ce a inceput scandalul intre China și SUA?

22:50, 05.04.2024 - Secretara Trezoreriei SUA, Janet Yellen, a exprimat vineri preocuparea tarii sale fata de "sprijinul direct si indirect" pe care Beijingul il ofera unor sectoare economice si care "provoaca un exces de capacitate industriala chineza", consemneaza agentia EFE, informeaza Agerpres.

Miliardarul, numit candva cel mai bogat om din lume, care a refuzat sa plateasca rascumpararea pentru nepotul sau rapit de mafioți

19:15, 29.03.2024 - Numit, candva, mai intai de Revista Fortune si apoi de Cartea Recordurilor, drept cel mai bogat om al planetei, Jean Paul Getty a ramas in istorie drept miliardarul care a refuzat sa plateasca rascumpararea pentru nepotul sau rapit, in 1973, de mafia din Calabria, Italia, noteaza click.ro. Jean Paul…

Premierul avertizeaza de Ziua Unirii Basarabiei cu Romania: 'Comunitatea noastra de limba, cultura si istorie nu poate fi stearsa!'

10:10, 27.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a transmis, miercuri, de Ziua Unirii Basarabiei cu Romania, ca tara noastra se numara printre sustinatorii fermi ai viitorului european al Republicii Moldova, asa cum cetatenii sai isi doresc. Comunitatea noastra de limba, cultura si istorie nu poate fi stearsa, chiar daca istoria…


Ce parere ai despre aceasta stire?