Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ceapa roşie, aliatul natural împotriva colăceilor de pe burtă. Dieta care dizolvă grăsimea

Publicat:

Daca vrei sa scapi de cateva kilograme in plus, iar colaceii de pe burta nu-ti dau pace, atunci foloseste-te de leguma care pur si simplu topeste grasimea de pe burta. Este vorba de ceapa rosie care, consumata in mod constant, zi de zi, va deveni aliatul tau in dieta.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Actiune impotriva braconajului in Delta Dunarii! Iata ce au descoperit politistii de frontiera (VIDEO)

11:55, 28.04.2024 - Cinci exemplare de sturion redate mediului natural si 1.230 metri de plase descoperite de politistii de frontiera Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii braconajului piscicol in Delta Dunarii, descoperind astfel 1230 metri de plase…

China iese cu o declarație razboinica impotriva SUA: 'Abordarea lor e extrem de ipocrita si total iresponsabila'

04:35, 24.04.2024 - China a condamnat marti, cu o zi inainte de vizita secretarului de stat american Antony Blinken, ceea ce ea califica drept "acuzatii nefondate" ale SUA, potrivit carora Beijingul sustine armata rusa in Ucraina, informeaza AFP.

DIETA Dieta cu citrice, aliatul impotriva kilogramelor in plus

08:30, 21.04.2024 - Surse bogate de vitamine, minerale si antioxidanti, portocalele, mandarinele, lamaile si grepfrutul, ca parte a unei diete, te ajuta sa slabesti intr-un timp foarte scurt. The post DIETA Dieta cu citrice, aliatul impotriva kilogramelor in plus first appeared on Informatia Zilei .

Cand e bine sa iei micul dejun si cina pentru a reduce grasimea de pe burta si a controla foamea

14:20, 13.04.2024 - Momentul in care iei mesele zilnic este foarte important pentru sanatatea ta. Daca știi cum sa iși controlezi foamea, reușești sa ajungi la silueta pe careți-o dorești. Iata cand e bine sa iei micul dejun și cina, astfel incat sa reduci grasimea din organism.

Cele mai bune trucuri pentru a scapa de grasimea abdominala, dezvaluite de un expert in fitness

09:20, 11.04.2024 - Doctorul in medicina sportiva Mike Diamonds este și antrenor de fitness, avand aproape un milion de abonați la canalul sau de Youtube.Cele mai bune trucuri pentru a scapa de grasimea abdominalaExperții in fitness te pot ajuta sa scapi de grasimea abdominala intr-un mod rapid. Aceștia iți vin in ajutpr…

Patrunjelul, aliatul natural impotriva toxinelor și protector al sanatații inimii

11:00, 07.03.2024 - Patrunjelul a devenit subiectul atenției specialiștilor in domeniul sanatații datorita calitaților sale remarcabile in detoxifierea organismului și imbunatațirea starii generale de sanatate.

Cand ar trebui sa mananci micul-dejun și cina pentru a scapa de grasimea de pe burta, conform unui medic

17:25, 04.03.2024 - Nu este deloc ușor sa scapi de grasimea de pe burta, insa daca iei in considerare sfatul oferit de un medic din Florida ți-ai putea face calatoria catre un abdomen mai plat mult mai ușoara.

Armenia nu este aliatul Rusiei in razboiul acesteia impotriva Ucrainei (Nikol Pasinian)

06:50, 12.02.2024 - Intr-un interviu publicat duminica, premierul Armeniei, Nikol Pasinian, a declarat ca țara sa nu este aliatul Rusiei in razboiul acesteia impotriva Ucrainei, dar a subliniat ca proiectele de cooperare militara ale Erevanului nu sunt indreptate impotriva niciunei țari. De asemenea, Nikol Pasinian a declarat…


Ce parere ai despre aceasta stire?