Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ceaiul matcha: ce este, proprietăţi, beneficii şi cum se foloseşte

Publicat:

Matcha este un ceai verde sub forma de pudra, renumit in lume pentru multiplele sale beneficii pentru sanatate. Pe langa consumul sub forma de infuzie, astazi este folosit si ca ingredient in produse de patiserie si cocktailuri. Fara indoiala, un univers de descoperit.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce e bine sa bei ceai de coacaze roșii. 10 beneficii uimitoare

09:36, 12.04.2024 - Ceaiul de coacaze roșii, cu aroma sa vibranta și gustul sau racoritor, „ascunde” o serie de beneficii remarcabile pentru sanatatea noastra. De la susținerea sistemului imunitar la imbunatațirea sanatații inimii și a digestiei, aceasta bautura revigoranta este in centrul atenției pentru proprietațile…

De ce e bine sa bei ceai de feriga. 10 beneficii și proprietați terapeutice

20:41, 01.04.2024 - Feriga nu este doar o planta frumoasa, ci și un adevarat izvor de beneficii pentru sanatatea noastra. Iata de ce este recomandata de medici. Ce proprierați terepeutice are atunci cand vine vorba de organismul uman.

BENEFICII PENTRU CORPUL NOSTRU Secretele sanatații intr-o ceașca de matcha

17:45, 25.03.2024 - Matcha este o varietate de ceai verde cu o calitate superioara, care este macinata fin sub forma de pulbere. Procesul sau de preparare implica baterea pulberii de matcha cu apa fierbinte, in loc sa fie infuzata in apa clocotita, rezultand un ceai verde spumos, bogat in beneficii deosebite pentru sanatate.…

De ce e bine sa bei ceai de cardamom. 9 beneficii miraculoase de care puțini au auzit

14:30, 23.03.2024 - Ceaiul de cardamom devine din ce in ce mai popular datorita numeroaselor sale beneficii pentru sanatate. De la detoxifierea organismului pana la imbunatațirea digestiei și pana la susținerea sanatații inimii, aceasta bautura poate fi un aliat de nadejde.

Care este forma corecta de plural a cuvantului „trafic”. Multa lume il folosește greșit

19:15, 13.03.2024 - Limba romana este foarte armonioasa, dar și plina de surprize pentru anumite persoane. Formele de plural pot da batai de cap romanilor neatenți și sunt folosite variantele greșite in limbajul uzual. Care este forma corecta de plural pentru „trafic”, cuvant atat de folosit in țara.

Ceaiul pe care trebuie sa il bei daca vrei sa ai un par sanatos și o piele ferma. Are o mulțime de alte beneficii pentru organism

09:15, 06.03.2024 - Ceaiurile sunt utile pentru remedierea multor probleme ale organismului. Daca vrei sa ai un par sanatos și o piele ferma, iar toate virusurile sa stea departe de tine, trebuie sa bei un anumit ceai. Iata despre ce este vorba și ce beneficii are pentru corpul tau.

Salteaua ortopedica – tu știi ce proprietați și beneficii are? 

12:20, 23.02.2024 - De cate ori ți s-a intamplat sa te trezești dimineața apatic, lipsit de energie, ba chiar mai obosit decat erai inainte de somn? Pe deasupra au mai aparut și dureri de spate accentuate care nu iți permit sa desfașori activitațile zilnice.  Situațiile de mai sus indica clar o problema, iar, cel mai probabil,…

Patlagina, leacul natural care alunga raceala. Cum se prepara corect ceaiul cu beneficii uimitoare

09:56, 18.02.2024 - Ceaiul de patlagina este cunoscut pentru proprietațile sale benefice pentru sistemul respirator și pentru efectul sau calmant asupra gatului iritat. Planta comuna și larg raspandita este cunoscuta și sub numele de „Plantago”.


Ce parere ai despre aceasta stire?