Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BENEFICII PENTRU CORPUL NOSTRU Secretele sănătății într-o ceașcă de matcha

Publicat:
BENEFICII PENTRU CORPUL NOSTRU Secretele sănătății într-o ceașcă de matcha

Matcha este o varietate de ceai verde cu o calitate superioara, care este macinata fin sub forma de pulbere. Procesul sau de preparare implica baterea pulberii de matcha cu apa fierbinte, in loc sa fie infuzata in apa clocotita, rezultand un ceai verde spumos, bogat in beneficii deosebite pentru sanatate. The post BENEFICII PENTRU CORPUL NOSTRU Secretele sanatații intr-o ceașca de matcha first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

CEAPA VERDE Ceapa verde are un puternic efect detoxifiant

16:05, 18.04.2024 - Ceapa verde este una dintre bucuriile primaverii si unul din medicamentele oferite de natura oamenilor. The post CEAPA VERDE Ceapa verde are un puternic efect detoxifiant first appeared on Informatia Zilei .

DOCUMENT | De ce au murit, de fapt, pacienții de la Spitalul Pantelimon

14:00, 12.04.2024 - Corpul de Control al ministrului Sanatatii se afla vineri la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala, acolo unde medicii sunt acuzați pentru moartea a 20 de pacienti internați la Terapie Intensiva, care ar fi murit in decurs de patru zile, in urma administrarii incorecte a unui medicament.

O LISTA DETALIATA Beneficiile pentru donatorii de sange

14:30, 08.04.2024 - Procesul de subscriere nu implica comisioane din partea bancilor intermediare, iar veniturile obținute din dobanzi sau caștigurile de capital sunt scutite de impozitare. The post O LISTA DETALIATA Beneficiile pentru donatorii de sange first appeared on Informatia Zilei .

BENEFICII TERAPEUTICE Descopera avantajele ceaiului din frunze de maslin, o minune puțin cunoscuta

10:16, 08.04.2024 - Ceaiul din frunze de maslin este o bautura plina de beneficii, imbunatațind sanatatea cardiovasculara, reducand colesterolul și zaharul din sange, și oferind proprietați antioxidante și antiinflamatoare. The post BENEFICII TERAPEUTICE Descopera avantajele ceaiului din frunze de maslin, o minune puțin…

ENERGIE VERDE Numarul estimat de prosumatori in Romania pentru finalul anului

12:55, 28.03.2024 - Daca se mentine ritmul actual de crestere, de 4.000-5.000 de prosumatori pe luna, la finalul acestui an... The post ENERGIE VERDE Numarul estimat de prosumatori in Romania pentru finalul anului first appeared on Informatia Zilei .

PROTECȚIA SANATAȚII Rolul și importanța vaccinarii

10:50, 08.03.2024 - Este esențial sa respectam schemele de vaccinare pentru a evita riscurile și pentru a menține sanatatea noastra și a comunitații. The post PROTECȚIA SANATAȚII Rolul și importanța vaccinarii first appeared on Informatia Zilei .

SECRETELE PRIMAVERII Cum sa ingrijești lalelele și zambilele pentru o rezistența mai lunga in vaza

10:30, 07.03.2024 - Aceste sfaturi simple iți vor ajuta sa te bucuri mai mult timp de frumusețea și prospețimea lalelelor și zambilelor in casa ta sau in gradina. The post SECRETELE PRIMAVERII Cum sa ingrijești lalelele și zambilele pentru o rezistența mai lunga in vaza first appeared on Informatia Zilei .

Procesul statului roman cu Pfizer. Care-i urmatorul pas

07:10, 01.02.2024 - Romania, data in judecata de Pfizer . Guvernul va imputernici joi, printr-un memorandum, Ministerul Finantelor in vederea contractarii de asistenta juridica pentru reprezentarea Romaniei in procesul pe care compania Pfizer l-a intentat statului roman. In ședința Executivului de joi va fi aprobata imputernicirea…


Ce parere ai despre aceasta stire?