Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai nebună nuntă. Mirele îşi bate mireasa chiar la tăierea tortului VIDEO

Publicat:

Insa ceea ce trebuia sa fie un eveniment perfect s-a transformat intr-un adevarat dezastru pentru tinerii din imaginile alaturate, scrie kanald.ro. Filmuletul ii surprinde la momentul tortului, cand ei trebuie sa taie o felie si sa il guste, servindu-se reciproc.

Primul a fost barbatul, care i-a intins proaspetei sale sotii o lingurita cu tort, dupa care femeia a gustat. Nimic ciudat pana aici. Doar ca, atunci cand a venit randul ei, mireasa a vrut sa faca o gluma: cand omul era gata sa guste, ea schimba pozitia linguritei.

In cele din urma barbatul si-a iesit din pepeni…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 15 mai 2024. Ștefan și Liviu au avut un conflict. Care a fost motivul. Doamna Iuliana: „Zici ca ești un papițoi”

14:55, 15.05.2024 - Ștefan și Liviu au intrat in conflict. Iubitul Mariei a spus ca nu crede in relația lui Liviu cu Delia, iar iubitul Deliei l-a numit fals pe iubitul mariei. In emisia live de pe 15 mai 2024 doamna Iuliana l-a jignit pe fiul doamnei Viorica.

Motivul ireal pentru care o mireasa a divorțat imediat dupa nunta! Mirele a facut un lucru absolut normal, dar ea nu a putut accepta

10:55, 09.05.2024 - Incurcate sunt caile Domnului atunci cand vine vorba despre iubire. Iar un tanar abia casatorit a aflat pe pielea lui ca aceasta zicala iți poate da viața peste cap fix cand te aștepți mai puțin. Cei de la slate.com au facut in acest an publica o poveste care dateaza din 2020 și care are ii […] The…

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Monica Roșu se pregatește de nunta! Motivul pentru care a amanat evenimentul timp de 11 ani: “Sa nu mai traim in pacat” VIDEO EXCLUSIV

13:50, 24.02.2024 - Campioana la gimnastica, Monica Roșu, s-a retras in urma cu ceva timp din sportul de performanța și a devenit mamica unei fetițe, pe nume Alya. Fosta gimnasta a cucerit aurul la Olimpiada și la Campionatele Europene in 2004, iar in urma unor problemele la coloana vertebrala, medicii i-au interzis sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?