Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce trebuie sa stii despre liberalizarea pietei de energie si cu ce te ajuta?

Publicat:

Incepand cu anul 2020, piata de gaze naturale a fost liberalizata si pentru utilizatorii casnici, dupa ce in 2015 fusese liberalizata pentru utilizatorii non casnici.
Acest lucru a dat nastere unui numar mare de oferte de gaze naturale de la diversi furnizori.
Din procesul de liberalizare cel mai mult au de castigat clientii, care se pot bucura de preturi mai mici, de servicii mai bune si de libertatea de a putea renunta tot timpul la contractul in curs pentru a alege un alt furnizor.

Cum decurge schimbarea furnizorului de gaze naturale?

Pentru a putea fi schimbat furnizorul…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prețurile platite pentru energia electrica și gazele naturale de catre romani, printre cele mai mici din Uniunea Europeana. O noua confirmare de la Eurostat

23:56, 29.04.2024 - Eurostat a publicat statistica cu privire la prețurile platite pentru energie electrica și gaze naturale de consumatorii casnici și non-casnici din cadrul Uniunii Europene (UE). Romania a avut in a doua jumatate a anului 2023 al treilea cel mai mic preț platit de populație pentru gaze naturale și al…

Burduja: romanii platesc printre cele mai mici prețuri la energie din Uniunea Europeana

17:25, 26.04.2024 - Prețurile platite pentru energia electrica și gazele naturale de catre romani, printre cele mai mici din Uniunea Europeana, susține ministrul Sebastian Burduja. Eurostat a publicat statistica cu privire la prețurile platite pentru energie electrica și gaze naturale de consumatorii casnici și non-casnici…

Eurostat: Pretul pentru energie in Romania, printre cele mai mici din UE

16:25, 26.04.2024 - Preturile platite pentru energia electrica si gazele naturale de catre romani sunt printre cele mai mici din Uniunea Europeana, arata Eurostat.Eurostat a publicat statistica cu privire la preturile platite pentru energie electrica si gaze naturale de consumatorii casnici si non casnici din cadrul Uniunii…

S-a prelungit plafonarea prețurilor la energie și gaze

17:36, 28.03.2024 - Guvernul menține mecanismul de plafonare a prețurilor la energie si gaze pana in primavara anului 2025, pentru ca populația, dar și companiile, in calitate de consumatori finali, sa ramana in continuare protejați fața de volatilitatea de pe piața energiei și gazelor naturale, in actualele condiții de…

Cum salvezi 15% la factura de energie electrica, de fapt. Gesturile banale care te vor ajuta sa platești mai puțini bani

20:45, 09.03.2024 - Traim intr-o perioada in care locuințele noastre sunt pline de dispozitive electronice, datorita progresului tehnologic. Acest lucru aduce unele avantaje, dar și unele dezavantaje. Afla in randurile de mai jos cum poți face economie la energie electrica. Vei reuși sa reduci consumul cu 15%. Schimbarea…

Renault Romania se așteapta la o creștere a pieței in 2024

08:40, 26.02.2024 - Renault Romania șe așteapta la creșterea pieței. Conform oficialilor reprezentanței Renault in Romania, anul 2024 va aduce o noua creștere a pieței auto, mulți clienți trecand de la segmentul subcompact catre cel compact. Potrivit economica.net, anul 2023 s-a incheiat cu o majorare a vanzarilor marcii…

ZdI: Liberalizarea pieței de energie in Uniunea Europeana: un eșec previzibil

15:35, 16.02.2024 - Liberalizarea pieței de energie in Uniunea Europeana, impusa sub influența modelului neo-liberal britanic, a devenit subiectul unui eșec previzibil in contextul actualei crize energetice. Adoptand strategia promovata in Marea Britanie de Margaret Thatcher, Uniunea Europeana a avut ca obiectiv creșterea…

Controverse uriașe pe piața energiei. Oferte cu prețuri de 7 lei/kWh, fara plafonare. ANRE, amenzi de jumatate de miliard

16:40, 09.02.2024 - “Parțile convin faptul ca, dupa incetarea masurilor de plafonare aplicabile clienților finali din piața de energie electrica, Pretul energiei electrice active se stabileste conventional la nivelul a 7 lei/kWh (pretul energiei electrice active fara TG), la care se adauga celelalte taxe și tarife reglementate,…


Ce parere ai despre aceasta stire?