Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce trebuie să faci cu CARNEA după ce ai luat-o de pe grătar: Va ieşi mai zemoasă şi mai gustoasă

Publicat:

1. Pentru a-ti gati bine alimentele, plaseaza gratarul la cel putin 10 cm distanta de jaratic.

2. E bine ca gratarul sa fie uns cu ulei, pentru ca alimentele sa nu se lipeasca de fier.

3. Uleiul e bun si daca vrei sa obtii o culoare mai frumoasa a alimentelor: unge-le cu un pic de ulei de masline, folosind o pensula curata sau un manunchi de ierburi aromatice.

4. Daca prepari carne rosie, las-o deasupra unui strat de jaratic puternic incins, insa nu foarte mult timp; asa vei avea o fleica „in sange”. Nu se sareaza decat in momentul servirii, altminteri vei obtine o bucata

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Paște cu gust de Acasa: Sarbatorește cu produsele Hanul Boieresc de la PENNY

16:20, 29.04.2024 - Cand vine vorba de Paște, preparatele tradiționale romanești nu sunt doar mancaruri - sunt povești ale unor timpuri care ne amintesc de acasa. Și ce mod mai bun de a spune aceste povești decat cu ajutorul gamei Hanul Boieresc. Hanul Boieresc, marca proprie a PENNY, se distinge prin calitate și respect…

Substanța care ar putea explica explozia de cancere și tumori la tineri: Se gasește din plin in carnea roșie și zahar

22:40, 19.04.2024 - Oamenii de știința cred ca au descoperit o veriga lipsa intre modul in care consumul de junk food crește riscul de cancer. Un studiu recent  a descoperit ca substanțele chimice produse atunci cand se consuma junk food cresc riscul de cancer. Alimentele nesanatoase, precum carnea roșie și zaharul, ar…

Care carne este mai sanatoasa: Asigura-te ca se regasește in dieta ta

07:10, 10.04.2024 - Care este cea mai sanatoasa carne și cum sa o gatești. Carnea este utila, dar nu toata carnea, spun nutriționiștii. Și nu intotdeauna este vorba de culoarea ei - roșie sau alba, și nici de modul in care este crescuta, cum este gatita și in ce cantitate este consumata.

Alimente care imbunatațesc și alimente care scad calitatea somnului

00:26, 04.04.2024 - Sunt alimente, respectiv cele care conțin triptofan, care ne ajuta sa avem un somn odihnitor. Dimpotriva, sunt alimente pe care ar trebui sa le evitam la cina cum sunt: cartofii prajiți, preparatele din carne roșie, dulciurile… Ce este triptofanul Triptofanul este un aminoacid care ajuta la imbunatațirea…

Care sunt sarbatorile cu cruce roșie și neagra din Calendarul Ortodox in aprilie 2024. Semnificații pentru credincioși

19:05, 31.03.2024 - Care sunt sarbatorile cu cruce roșie și neagra din Calendarul Ortodox in aprilie 2024. Semnificații pentru credincioși In calendarul ortodox pentru anul 2024, luna aprilie aduce cu sine un numar de sarbatori semnificative pentru creștini. Trei dintre aceste sarbatori sunt deosebit de importante și sunt…

Alimentele care nu ar trebui sa fie consumate dupa 60 de ani

15:50, 27.03.2024 -   Terapeuții din intreaga lume avertizeaza ca metabolismul incetinește odata cu trecerea anilor, astfel ca sistemul digestiv face fața mult mai greu digestiei și asimilarii alimentelor. Mai ales cele grele și nu foarte utile – alimentele de conveniența, alimentele grase și picante, fast-food-ul etc.…

De ce sa pui carnea de porc 30 de minute la frigider inainte de a o gati. Cotletele vor ieși perfecte

16:30, 19.02.2024 - Vrei sa gatești cotlete de porc delicioase? Playtech Știri iți explica secretele unui preparat deosebit. Afla in randurile de mai jos care este motivul pentru care ar trebui sa lași carnea de porc 30 de minute la frigider, inainte de a o gati. Rezultatul final va mulțumi chiar și pe pretențioși! Cotletele…

De ce ne face rau carnea tocata: „Majoritatea o prepara cum nu trebuie și din ce nu trebuie”

16:00, 11.02.2024 - Deseori auzim recomandarea medicilor de a evita carnea tocata sau de a diminua cantitațile consumate. Cu atat mai mult daca ne confruntam cu afecțiuni biliare, hepatice, gastrice sau pancreatice. Sfaturile vin in special in preajma sarbatorilor, cand consumam diverse preparate tradiționale in care este…


Ce parere ai despre aceasta stire?