Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se întâmplă în organism atunci când consumi alimente încălzite la cuptorul cu microunde

Publicat:

Cuptorul cu microunde foloseste radiatia electromagnetica pentru a incalzi alimentele. In ciuda tuturor miturilor potrivit carora alimentele incalzite la microunde isi pierd calitatile nutritive, adevarul este ca, de fapt, microundele au exact acelasi efect asupra alimentelor ca si celelalte metode conventionale de gatire. Mai exact, orice fel de metoda de gatire a alimentelor denatureaza proteina din alimente, dar nu afecteaza valorile nutritionale ale acestora. Mai mult decat atat, e posibil chiar ca incalzirea intr-un asemenea cuptor sa ajute chiar alimentele sa retina vitaminele si mineralele…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla daca consumi produse in magazine inainte de a le plati. Riscurile la care sunt supuși clienții

12:45, 17.05.2024 - Riscurile consumului de produse inainte de plataCine deschide o sticla de apa sau orice alt produs inainte de a-l plati, poate fi acuzat de furt . Acest comportament atrage atenția personalului de securitate și poate duce chiar la intervenția poliției. Mulți clienți au relatat pe rețelele de socializare…

De ce e bine sa consumi ridichi des. Ce beneficii au aceste legume pentru organism

07:40, 08.04.2024 - Data viitoare cand mergi la cumparaturi, pune in coș și cateva legaturi de ridichi. Daca nu știai pana acum, aceste legume au o mulțime de beneficii pentru sanatate. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba.

Lista alimentelor cu adaos comercial plafonat. Masura, prelungita pana la finalul anului

15:45, 27.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care prevede prelungirea termenului de aplicare a masurii limitarii adaosului la alimentele de baza pana la data de 31 decembrie 2024. „Chiar daca in urma limitarii adaosului comercial s-au manifestat in continuare unele variatii sezoniere ale…

Ce se intampla in corpul tau pe parcursul postului. Transformarile impresionante care se produc in organism

09:30, 26.03.2024 - Cand ții postul Paștelui, corpul trece printr-o serie de adaptari semnificative, fiecare cu impactul sau asupra sanatații și bunastarii generale. Inițial, s-ar putea sa experimentezi o senzație de oboseala pe masura ce corpul iși ajusteaza metabolismul pentru a arde grasimile in locul zaharurilor, un…

Top 5 alimente ultraprocesate pe care poți sa le consumi. Ce beneficii au pentru sanatate

11:55, 14.03.2024 - Se știe ca alimentele ultraprocesate pot fi daunatoare pentru organism. Sunt bogate in calorii și zahar, dar pot ridica și glicemia mult mai mult decat alimentele care au trecut printr-o procesare minima. De regula, acestea conțin ingrediente care pot duce la probleme grave de sanatate. Pe de alta parte,…

Beneficiile multiple pentru sanatate ale laptelui. Ce se intampla in organism, daca il consumi zilnic

07:15, 11.03.2024 - Laptele are multiple beneficii pentru sanatate. El conține nutrienți, proteine vegetale, minerale cum e calciul, precum și vitaminele A, B2, B12 și D. . Afla de la nutriționiști ce se intampla in organism daca bei lapte zilnic. Laptele este și o soluție mai buna decat alte lichide, daca vrei sa reduci…

Ce se intampla in organism daca bei lapte zilnic. Are un efect nebanuit daca ai aceasta problema de sanatate

19:40, 10.03.2024 - Laptele este o opțiune mai buna decat alte lichide daca dorești sa reduci caloriile. O cana de lapte integral are in jur de 150 de calorii, 8 grame de proteine și 8 grame de grasime (din care 4 grame de grasimi saturate). Daca incerci sa reduci din gramele de grasimi, ai putea opta pentru o cana de…

Discuții aprinse despre raul pe care il fac sau nu alimentele ultraprocesate, intr-o lume cuprinsa de moda dietelor

04:25, 08.03.2024 - In lumea febrila a dietei și a nutriției, anul trecut a fost dominat de discuții aprinse despre raul (sau nu) alimentelor ultraprocesate. Acestea nu s-au limitat doar la mass-media, ci au generat, in mod neobișnuit, dezbateri la fel de zbuciumate in cercurile academice. Așadar, care este "adevarul"…


Ce parere ai despre aceasta stire?