Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce pui în piureul de post pentru a ieşi la fel de pufos. Ingredientul de care sigur ai uitat complet

Publicat:

Majoritatea romanilor respecta postul cel mai important al anului, așa ca renunța pentru o perioada la produsele de origine animala. Cu toate astea, unele gospodine nu știu cu ce sa inlocuiasca ingredientele din cateva rețete pe care obișnuiesc sa le faca des familiei. Afla ca doamnele cu experiența au cateva trucuri deosebite chiar și pentru […] The post Ce pui in piureul de post pentru a iesi la fel de pufos. Ingredientul de care sigur ai uitat complet appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pandispan de post, reteta veche. Nu dai gres cu ea! Ingredientul care il face cu adevarat pufos

16:36, 23.04.2024 - Pandișpanul de post este o varianta excelenta in aceasta perioada. Pentru cei care nu mananca deserturi de dulce, pot incerca aceasta prajitura care se prepara mai ușor decat pandișpanul clasic. Se face și mai rapid și nu trebuie sa petreceți mult timp in bucatarie. In plus, exista și un ingredient…

Nu mai pune lapte in prajituri. Pontul marilor bucatari pentru un aluat pufos și fin. Toți invitații iți vor cere inca o felie

14:35, 06.04.2024 - Nu mai pune lapte in prajituri! Majoritatea gospodinelor, pana de curand, foloseau lapte ca ingredient principal pentru aluatul prajiturilor, dar acum lucrurile s-au schimbat, dupa ce au aflat care este pontul marilor bucatari pentru un aluat pufos și fin. Care este pontul marilor bucatari pentru un…

Nu mai pune lapte sau oua in cozonac. Așa va ramane pufos pana la 3 zile

10:01, 03.04.2024 - Cozonacul este unul dintre cele mai iubite deserturi, potrivit pentru orice perioada și ocazie. Mai ales acum, in post, este o alegere geniala daca ai pofta de ceva dulce. Iata cum poți face un cozonac delicios, fara lapte sau oua, dar care va ramane pufos chiar și trei zile. Ingredientul-secret pentru…

Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face frageda și cu un gust unic

20:10, 22.03.2024 - Carnea de porc nu poate lipsi de pe meselor romanilor, mai ales in zilele de sarbatoare. Majoritatea dintre noi preferam sa savuram o friptura delicioasa sau o ceafa de porc la gratar sau la cuptor, așadar trebuie sa știi cum marinezi carnea de porc. Haideți sa vedem cum putem avea pe masa o friptura…

Nu mai pune ulei in cozonac, il intareste! Ingredientul care il face pufos ca un nor, nu este vorba despre unt

11:00, 06.03.2024 - Deși aceasta practica este larg raspandita in randul gospodinelor, cofetarii nu o recomanda. Nu adauga ulei de floarea-soarelui in aluatul pentru cozonac, fiindca nu face altceva decat sa il intareasca. Pentru ca preparatul sa iasa pufos, este bine sa adaugi alt produs. In loc de uleiul de floarea-soarelui,…

Ce sa pui in pamant odata cu bulbii de lalele. Ingredientul de 1 leu care iti va schimba complet gradina

15:00, 27.02.2024 - Lalelele sunt adorate de toata lumea, mai ales ca sunt ușor de cultivat și inveselesc gradinile in fiecare primavara. Daca sunteți fani ai gradinaritului, aflați ce sa puneți in pamant odata cu bulbii de lalele. Ingredientul care le ajuta sa infloreasca mai rapid. Mai jos va aratam cum faceți cel mai…

Ingredientul secret care face piureul pufos. Greșelile pe care sa nu faci niciodata: strica preparatul rapid

15:51, 24.02.2024 - Este vorba despre unt. Acest ingredient il face pufos și da un gust aparte preparatului.De asemenea, pentru un piure perfect, este recomandat sa nu pui niciodata ingredientele reci in piure. Laptele sau untul trebuie adaugate la temperatura camerei sau puțin calduțe.  Un alt truc este legat de fierberea…

Ingredientul secret care face piureul pufos. Greșelile pe care sa nu faci niciodata: strica preparatul rapid

08:25, 24.02.2024 - Este vorba despre unt. Acest ingredient il face pufos și da un gust aparte preparatului.De asemenea, pentru un piure perfect, este recomandat sa nu pui niciodata ingredientele reci in piure. Laptele sau untul trebuie adaugate la temperatura camerei sau puțin calduțe.  Un alt truc este legat de fierberea…


Ce parere ai despre aceasta stire?