Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce medicamente omoară mai mulți oameni decât drogurile și alte 13 lucruri stranii pe care nu le știai

Publicat:

Ce medicamente omoara mai mulți oameni decat drogurile? Sigur nu ai idee! Descopera in randurile de mai jos raspunsul corect la aceasta intrebare, dar și alte lucruri stranii din medicina, nutriție, arta sau istorie… Nivelul stresului scade simțitor cand cineva drag te ia in brațe sau te ține de mana. Persoanele care miros frumos sunt automat percepute de cei din jur ca fiind atragatoare. Medicamentele eliberate pe rețeta omoara anual mai mulți oameni decat o fac cocaina și heroina la un loc. Asumarea riscurilor e contagioasa. Studiile arata ca probabilitatea de a-ți asuma un risc crește simțitor…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oamenii care venereaza celebritați sunt mai puțin dotați intelectual, arata un studiu

10:05, 15.04.2024 - Publicata in revista BMC Psychology, acest studiu releva ca, deși venerarea celebritaților pare sa fie asociata cu capacitați intelectuale mai slabe, ramane inca neclar daca aceasta fascinație pentru personalitați celebre reprezinta o cauza sau o consecința a acestor abilitați cognitive reduse. Este…

Ești sau nu ești neandertalian? 6 trasaturi care te ajuta sa-ți dai seama

11:01, 07.04.2024 - Exista, aflam cu surprindere, șase trasaturi care sugereaza ca ai ADN neandertalian: de la fumat la… parul drept. In oamenii moderni, pana la doua procente din ADN-ul nostru provine de la stramoșii noștri neandertalieni. ADN-ul de la neandertalieni are efecte mici, dar detectabile, asupra oamenilor…

Bauturile energizante ne imbolnavesc. Iata cum!

09:40, 27.03.2024 - Deși bauturile energizante pot oferi un impuls temporar de energie și performanța, este important sa fim conștienți de pericolele asociate consumului lor excesiv sau pe termen lung. Inlocuirea lor cu alternative mai sanatoase, cum ar fi apa, ceai verde, odihna și exerciții fizice regulate, poate contribui…

Se lucreaza la un medicament inovatoar: Va salva milioane de vieți

21:20, 18.02.2024 - Cresomicina, un compus inovator, a furnizat rezultate promitatoare impotriva tulpinilor de bacterii care sunt rezistente la medicamentele existente prezent. Rezistenta antimicrobiana (RAM) apare atunci cand bacteriile evolueaza intr-un mod care face ca antibioticele traditionale sa fie ineficiente…

IN SFARSIT…Cercetatorii au gasit celula care iși amintește alergiile

11:00, 15.02.2024 - Oamenii de știința de la Universitatea McMaster din Canada și de la ALK-Abello A/S din Danemarca au facut o descoperire revoluționara in domeniul alergiilor. Aceștia au identificat un tip specific de celula imunitara numita „celula B de tip 2 de memorie” (MBC2), care joaca un rol cheie in memoria alergiilor.…

Proteinele din sange ar putea prezice mai multe forme de dementa, cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata

11:31, 13.02.2024 - Un studiu asupra unor probe de sange congelate a scos la iveala o sumedenie de proteine care ar putea prezice mai multe forme de dementa cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata, au anuntat luni cercetatori din Marea Britanie si China, relateaza Reuters. Studiul, publicat…

Exista febra depresiei? Cercetatorii au descoperit o legatura intre temperatura corporala si tulburarea afectiva

13:05, 10.02.2024 - Hidromasajul sau sauna ar putea reduce depresia, sustin cercetatorii americani, dupa ce un studiu condus de Universitatea California San Francisco a aratat o corelatie intre temperatura corporala si depresie. Cum se explica aceasta legatura si de ce e mai bine sa incalzim corpul pentru a reduce simptomele?Persoanele…

ce au demonstrat noile cercetari

09:55, 02.02.2024 - Un studiu recent realizat de cercetatorii de la University College London (UCL) a facut lumina asupra modului in care percepția noastra asupra culorilor se schimba pe masura ce imbatranim. Pe masura ce inaintam in varsta, simțurile gustului, mirosului, auzului și vazului devin mai puțin acute, iar acum…


Ce parere ai despre aceasta stire?