Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce este sindromul cuibului aglomerat. „Este mai confortabil să fii veşnicul copil, decât partenerul de viaţă al cuiva“

Publicat:

Aproape fiecare dintre noi a trait sau urmeaza sa traiasca momentul ruperii de „cuib“, al plecarii de acasa. Sunt insa si persoane care se complac in rolul de “vesnic copil”, dovedind o incapacitate de a se lansa in viata.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine e soțul lui Nicki Minaj, condamnat pentru viol și omor. Cum il apara vedeta pe Kenneth Petty

11:25, 03.06.2024 - Soțul lui Nicki Minaj a fost condamnat pentru viol și omor. Partenerul de viața al artistei ar fi violat o fata in varsta de 16 ani și a omorat un om. Iata cum il apara vedeta in varsta de 41 de ani pe Kenneth Petty, partenerul ei de viața!

Cursa contra cronometru: Un copil are nevoie urgenta de 30.000 de euro pentru a evita paralizia!

10:25, 29.05.2024 - La 18 ani, Lucian risca sa ramana paralizat pe viața. Sufera de tuberculoza osoasa localizata in coloana vertebrala și doar o intervenție chirurgicala de urgența ii mai poate salva viața. Costurile medicale se ridica insa la peste 30.000 de euro.

Ce este sindromul „coada de cal”, boala care face viața pacientului un calvar. Cand se poate opera afecțiunea

06:05, 21.05.2024 - Sindromul de „coada de cal” este o afecțiune a unui manunchi de nervi localizat in partea inferioara a maduvei spinarii. Afecțiunea consta in comprimarea acestui manunchi de nervi responsabil cu transmiterea semnalelor electrice din intreg organismul.

Iulia Vantur a vorbit despre decizia de a se muta in India in urma cu mai mulți ani. A lasat totul pentru iubitul ei, Salman Khan. „Eram ca un copil”

15:11, 13.05.2024 - Iulia Vantur, in varsta de 43 de ani, renuntat la viata din Romania, pentru a trai in India, alaturi de iubitul ei, Salman Khan. Fosta prezentatoare TV nu regreta decizia luata, mai ales ca a invatat foarte multe lucruri. Ea povestește acum ca decizia pe care a luat-o in urma cu 12 ani a fost una foarte…

Viața de roman a geniului muzical George Enescu: a avut un copil din flori, a fost inselat de sotie si a murit in mizerie

16:36, 04.05.2024 - Au trecut exact 69 de ani de la moartea marelui violonist, pianist, compozitor si profesor George Enescu, geniul zbuciumat a carui poveste de viața, mai puțin cunoscuta decat opera sa, e una tulburatoare.

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Ramona Pauleanu este insarcinata pentru a doua oara. Partenerul prezentatoarei TV a transmis primul mesaj. „Sa speram ca totul este in regula”

17:05, 21.03.2024 - Ramona Pauleanu și avocatul Adrian Cuculis vor deveni din nou parinti, dupa ce in urma cu doi ani s-au nascut gemenii lor. Prezentatoarea TV este insarcinata in trei luni și jumatate.Prezenta ei in emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, a atras atenția prin simplul fapt ca sacoul verde pe care…


Ce parere ai despre aceasta stire?