Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce este „problema celor trei corpuri”? Un astrofizician explică conceptul din spatele serialului de succes al Netflix

Publicat:
Ce este „problema celor trei corpuri”? Un astrofizician explică conceptul din spatele serialului de succes al Netflix

a romanului lui arata ce se intampla atunci cand o problema de mecanica cuantica ramasa inca nerezolvata se desfașoara la scara galactica. „3 ”, noua adaptare Netflix a trilogiei aduce știința in science fiction.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

In spatele unui barbat de succes sta o femeie puternica! Gica Popescu se bazeaza oricand pe soția lui, Luminița / PAPARAZZI

22:45, 26.04.2024 - In spatele unui barbat de succes sta o femeie puternica! Gica Popescu se bazeaza oricand pe soția lui, Luminița. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” ei și au surprins-o in ipostaze de senzație!

Cine va caștiga Primaria Capitalei? Problema 'celor trei corpuri' in București(Analiza)

10:10, 16.04.2024 - Așa cum redacția noastra a anunțat inca de ieri, tensiunile din alianța de guvernare s-au acutizat pe fondul scorului scazut in sondaje al candidatului Catalin Cirstoiu, liderii celor doua partide pasandu-și responsabilitatea pentru iminentul eșec al acestuia.

De vazut neaparat! „3 Body Problem” – O incursiune captivanta in istoria și traumele Chinei, cu accente filozofice și spectacol vizual impresionant!

22:25, 03.04.2024 - O noua producție Netflix, epopeea științifico-fantastica „3 Body Problem„, deși plina de fizica complexa, tehnologie misterioasa și vizitatori din viitor, dezvaluie o latura profunda și adesea intunecata a Chinei moderne. Inspirat de trilogia lui Liu Cixin, acest serial indraznește sa urmareasca cicatricile…

Scena din serialul Netflix, „Problema celor 3 corpuri”, care a starnit dezbateri despre istoria Chinei și politica SUA

16:06, 02.04.2024 - Noul serial Netflix „Problema celor 3 corpuri” nu este cu adevarat despre Revoluția Culturala din China sau despre razboaiele culturale din SUA. Epopeea științifico-fantastica, adaptata dupa romanul premiat al lui Liu Cixin, este mai preocupata de marile intrebari teoretice.

La ce se refera „problema celor trei corpuri” din filmul recent cu același nume?

12:00, 30.03.2024 - In urma cu cateva zile a aparut pe Netflix primul sezon din filmul „Problema celor trei corpuri”, care are la baza un roman SF scris de autorul chinez Liu Cixin. In film se vorbește ere stabile și ere haotice, care au la baza faptul ca planeta pe care locuiește o alta civilizație, care vrea sa colonizeze…

Buzoianca Narcisa Laura Rusu și povestea din spatele unei afaceri de succes

16:50, 28.03.2024 - La varsta la care tinerii traiesc din plin și nu iși fac prea mari griji pentru ziua de maine, buzoianca Narcisa Laura Rusu muncește și studiaza in egala masura, pentru un vis care, pe zi ce trece, pare a deveni realitate. Laura are 22 de ani și este studenta, dar totodata conduce o afacere… dupa …

CONTROVERSE ȘI SUCCES GLOBAL Serialul „Problema celor 3 corpuri” de pe Netflix cucerește topurile și in Romania

12:05, 26.03.2024 - Exista speculații conform carora ar fi fost concediați de la Lucasfilm din cauza colaborarii lor cu Netflix The post CONTROVERSE ȘI SUCCES GLOBAL Serialul „Problema celor 3 corpuri” de pe Netflix cucerește topurile și in Romania first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?