Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce diagonostic i-au pus medicii din Paris Vlăduței Lupău. Artista se confruntă cu probleme de mai mulți ani: „Nu vor să mă opereze...”

Publicat:

In urma cu cateva zile, Vladuța Lupau și-a ingrijorat fanii, dupa ce a spus ca se confrunta cu vechi probleme de sanatate. Artista susține ca de ani intregi incearca sa gaseasca tratament pentru tuse, dar medicii din Romania i-au pus diferite diagnostice. Aflata in Paris, cantareața spune ca, in sfarșit, un doctor i-a prescris mai multe medicamente și au refuzat sa o opereze.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

CONCLUZIA UNUI SONDAJ Tot mai mulți studenți se confrunta cu probleme de sanatate mintala

12:50, 08.04.2024 - Un sondaj național recent realizat pe un grup de 1.670 de studenți din 22 de orașe din Romania, a evidențiat o tendința ingrijoratoare... The post CONCLUZIA UNUI SONDAJ Tot mai mulți studenți se confrunta cu probleme de sanatate mintala first appeared on Informatia Zilei .

Mihaela Borcea, decizie riscanta deși medicii i-au interzis sa faca asta. A vrut sa se afle direct de la ea: “Am din nou probleme”

14:26, 07.04.2024 - Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a schimbat complet viața dupa ce a renunțat la afacerile familiei. Mihaela Borcea profita la maximum de timpul ei liber, pe care il imparte intre Romania și SUA. Doar ca, dupa ce s-a intors din America, vedeta a luat o decizie radicala și a plecat alaturi de iubit…

Noi probleme cu Serviciile META

21:45, 03.04.2024 - Meta, compania care administreaza Facebook-ul, WhatsApp-ul, dar și alte aplicații care au mulți utilizatori, se confrunta cu noi probleme. In urma cu o luna Facebook-ul a cazut pentru mai bine de 30 de minute. Acum utilizatorii din mai multe țari, printre care și Romania se confrunta cu mai multe erori.…

Andrei Ungureanu, decizie de ultim moment, dupa ce a anunțat ca se confrunta cu probleme de sanatate. Ce se intampla cu 'Omul cu Tourette': "Ramas bun" / VIDEO

11:20, 01.04.2024 - Andrei Ungureanu a luat o decizie de ultim moment, dupa ce a anunțat ca se confrunta cu probleme de sanatate. Iata ce se intampla cu 'Omul cu Tourette'! Anunțul a fost facut chiar pe pagina sa de TikTok.

Romania, printre țarile care au cele mai multe probleme de sanatate orala. Consultații stomatologice gratuite in cadrul campaniei de la UMF Cluj.

15:01, 20.03.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie Cluj-Napoca deruleaza campania „Cu un zambet mai aproape de sanatate!” care prevede promovarea educației pentru sanatate orala in randul copiilor de gradinița și a elevilor și acordarea de consultații stomatologice gratuite.

Placido Domingo se confrunta cu probleme de sanatate. Artistul internațional și-a anulat concertele din Romania

20:50, 29.02.2024 - Vești triste pentru fanii muzicii! Placido Domingo se confrunta cu probleme de sanatate. Artistul internațional și-a anulat toate concertele din Romania. Iata care este starea de sanatate a starului!

Familia Maruța, grave probleme financiare. Firmele soților au datorii de peste 15,8 milioane de lei

08:56, 20.02.2024 - Andra și Catalin Maruța se confrunta cu datorii enorme. Cuplul are datorii pentru firmele pe care le deține, in valoare de aproape 16 milioane de lei, in condițiile in care deschide și inchide afaceri periodic. Firmele cuplului Andra – Maruța se confrunta cu datorii enorme. Soții au impreuna patru firme…

Știrile Antena Stars. Mellina se confrunta cu mari probleme de sanatate. Medicii nu reușesc sa ii puna un diagnostic: "Sunt și pe tratament de la psihiatru..." / VIDEO

15:06, 12.02.2024 - Mellina trece prin momente mai puțin placute in aceasta perioada. Artista a cerut parerea mai multor medici, insa, pana in prezent, cadrele medicale nu au reușit sa ii puna un diagnostic clar. Care este acum starea ei de sanatate și cu ce probleme se confrunta.


Ce parere ai despre aceasta stire?