Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce a făcut Liliana după ce a părăsit casa "Mireasă pentru fiul meu". A fost surprinsă în compania...

Publicat:

Liliana de la "Mireasa pentru fiul meu" a parasit în cele din urma competitia, dar viata merge înainte si si-a reluat activitatile de zi cu zi.

Liliana a fost surprinsa de curând în compania altor fosti concurenti de la "Mireasa pentru fiul meu", mai concret în preajma lui Andrei si a Cristinei. Extrem de zâmbitori, cei trei s-au bucurat de câteva ore petrecute împreuna. "O frumoasa si o dulce. Te pup, Lili. Regret sincer plecarea ta", i-au transmis Lilianei admiratorii sai.

MIREASA PENTRU FIUL MEU…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Smiley ii inchide gura lui Dinu Maxer și spune de unde a luat titlul melodiei „S-a furat mireasa”: „Acum vreo 8 ani am avut ideea de a face piesa asta”

14:51, 25.04.2024 - Smiley dezvaluie de unde el și Damian Draghici s-au inspirat pentru melodia „S-a furat mireasa”, pe care au lansat-o de curand. Lui Dinu Maxer i s-a parut prea rapid ca cei doi artiști au scos pe piața o piesa cu același titlu ca una dintre piesele lui. In urma cu o zi, Damian Draghici și Smiley au…

Mireasa, sezonul 9. Mesajul lui Dediș dupa ce a parasit competiția show-ului matrimonial. Cum s-a filmat alaturi de doamna Ioana

12:10, 13.04.2024 - In Gala sezonului 9 Mireasa de vineri, 12 aprilie 2024, Dediș a fost votat sa paraseasca show-ul matrimonial. La scurt timp de la ieșirea lui din competiție, tanarul a transmis un mesaj pentru toți susținatorii lui.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Eliza, la scurt timp dupa ce a parasit competiția. Tanara a avut un mesaj pentru susținatori

08:45, 06.04.2024 - Eliza Ardelean a parasit casa Mireasa dupa ce in gala de pe 5 aprlie 2024 a aflat ca a pierdut cursa d eliminare in care s-a aflat cu Iuliana. La puțin timp dupa ce a intrat in posesia telefonului, tanara a transmis un mesaj pentru fani.

Mireasa. Detalii neștiute despre trecutul Cristinei. Unde a lucrat concurenta: „Poate par intr-un fel...” / VIDEO

23:35, 03.04.2024 - Cristina a dezvaluit detalii neștiute despre trecutul ei. Iata unde a lucrat concurenta. Ce i-a spus lui Alexandru in ediția de astazi, ținand cont ca sunt la inceput și vor sa afle detalii unul de despre celalalt. Ce a marturisit tanara, la Mireasa!

Mireasa. Capriciile iubirii. Cine a parasit competiția. Publicul a decis: „A fost o saptamana grea” / VIDEO

21:30, 01.03.2024 - In ediția din data de 1 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Dediș și Andrada au așteptat rezultatul cursei de eliminare in care s-au aflat. Iata care dintre cei doi concurenți ai emisiunii a fost eliminat!

Ipostaza emoționanta in care a fost surprinsa Gabriela Pițigoi de la Mireasa, sezonul 6, alaturi de fiul ei și al lui Valentin. Fosta concurenta radiaza de fericire / FOTO

17:51, 01.03.2024 - Gabriela Pițigoi și Valentin, foști conucrenți in sezonul 6 Mireasa, au devenit parinți de curand. Recent, tanara a facut publica o fotografie in care apare alaturi de micuțul ei, Tudor Gabriel. Ipostaza emoționanta in care au fost surprinși cei doi. 

Mireasa. Antonia a rabufnit, dupa o cearta cu Andrada! Concurenta a parasit platoul: „Refuz sa particip” / VIDEO

19:50, 07.02.2024 - Antonia a trecut prin clipe tensionate in ediția de astazi a emisiunii Mireasa. Concurenta nu s-a mai abținut și a rabufnit, dupa o cearta cu Andrada. Tanara nu a mai stat pe ganduri și a parasit platoul.


Ce parere ai despre aceasta stire?