Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce a căutat Gabi Cristea în casa lui Toader, în toiul nopţii

Publicat:

si au fost nasi pentru fetita Dianei Bisinicu. Cei doi au mers la botezul micutei unde s-au comportat normal, aproape ca un cuplu, in ciuda scandalului in care sunt implicati.

Dupa botez, fiecare dintre ei a vorbit despre experienta de a fi fata in fata si de a petrece timp unul alaturi de celalalt in conditia problemelor pe care le au.

Mai mult decat atat, dupa botez, prezentatoarea TV i-a cerut lui cheile de la apartamentul lor pentru «o urgenta».

”Mie mi-a spus ca are o urgența. Habar nu am de ce a facut gestul asa. M-a…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Mama Raisei, fetița moarta din Dolj, apel disperat, dupa ce fiul i-a fost luat de urgența in plasament: „Ce viața mai am?”. Ce urmeaza sa se intample cu fratele copilei

19:45, 31.05.2024 - Familia Raisei, copila de doi ani din Dolj, trece prin momente cumplite. Se pregatește sa o inmormanteze pe fetița, in timp ce fratele micuței a fost luat, zilele trecute, de urgența de catre autoritați. A ajuns in plasament, iar acum, Cristina, mama celor doi copii, spune ca nu iși poate lua fiul acasa.

Acces Direct. Atac in toiul nopții, la Bacau! Agresorul este cautat de polițiști. Daca l-ai vazut, suna la 112 / VIDEO

17:56, 21.05.2024 - Atac in toiul nopții, la Bacau! Elena, o femeia in varsta de 62 de ani, a trait spaima vieții ei, dupa ce un barbat a intrat peste ea in casa și a incercat sa o violeze. Agresorul este cautat de polițiști. Daca l-ai vazut, suna de urgența la numarul 112!

Acces Direct. Cum se apara Eugen, barbatul acuzat de Denisa ca a rapit-o. Ce spune despre episodul in care i-ar fi terorizat familia fetei: „Ea m-a cautat”

20:35, 08.05.2024 - Denisa și mama ei nu mai au liniște de cand Eugen, un barbat pe care adolescenta l-a cunoscut acum trei ani pe Facebook, le amenința și terorizeaza. Cele doua nu au putut sa se bucure nici de Paște, dupa ce a venit acasa la ele și a facut scandal.

Hoții care actionau in toiul nopții prin parcarile de pe E85 au fost prinși. Arestari dispuse dupa descinderi

22:30, 02.05.2024 - ■ trei persoane au fost arestate preventiv de catre magistrații de la Judecatoria Roman ■ acuzații au sustras combustil din rezervoare, vin și medicamente ■ Cercetarile in acest caz s-au concretizat pe 1 mai 2024, dupa ce, la data de 20 aprilie a acestui an, la ora 05.30, cadrele de la Sectia de Politie…

Dorohoian nervos! In toiul nopții a distrus ușa unei instituții din oraș. Polițiștii i-au facut dosar penal

11:15, 02.05.2024 - Dorohoian nervos! In toiul nopții a distrus ușa unei instituții din oraș. Polițiștii i-au facut dosar penal Miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanța de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui barbat, de 44 de ani, din municipiul Dorohoi, cercetat sub aspectul…

Fiul Mirelei Vaida a fost operat de urgența la ambii ochi! Prezentatoarea de la Acces Direct a trecut prin momente grele: „Cumplit, traumatizant pentru mine” / FOTO

11:50, 21.04.2024 - Fiul Mirelei Vaida a fost operat de urgența la ambii ochi! Prezentatoarea de la Acces Direct a trecut prin momente grele, iar recent a vorbit despre intreaga procedura. Iata ce postare trista a facut vedeta prin intermediul rețelelor de socializare!

(video) La magazin, pe geam, in toiul nopții: Un tanar, reținut dupa ce a ieșit de la „cumparaturi” cu 16 mii de lei in buzunar

11:55, 02.04.2024 - Un barbat de 26 de ani din capitala este cercetat penal pentru furt dintr-un magazin din sectorul Ciocana. Potrivit oamenilor legii acesta risca amenda de pana la 67 500 de lei, munca neremunerata in folosul comunitații pana la 240 de ore sau inchisoare de pana la 4 ani.

Gabriela Cristea a ajuns de urgența la spital cu Victoria, fiica ei. Ce s-a intamplat și ce a povestit in mediul online

17:55, 31.03.2024 - Gabriela Cristea a avut o zi de sambata neașteptata, fiind nevoita sa faca fața unei situații delicate. Ea a povestit ca fiica ei, Victoria, a avut parte de momente dificile, manifestand episoade de voma, motiv pentru care au decis sa se prezinte imediat la spital pentru un consult medical.


Ce parere ai despre aceasta stire?