Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Căutarea extratereştrilor este ''mult mai credibilă decât era în trecut'', afirmă preşedintele-emerit de la SETI Institute

Publicat:

Astronomii specializati in cautarea inteligentei extraterestre au anuntat miercuri o noua colaborare cu telescopul spatial TESS, administrat de NASA, in cadrul unui acord care subliniaza ca aceasta activitate a castigat in prestigiu si a devenit o disciplina stiintifica, informeaza AFP.

AFP a intervievat-o cu aceasta ocazie pe experta in astronomie , care si-a consacrat intreaga viata acestui proiect si pe care actrita a interpretat-o in filmul "Contact" (1997), o pioniera a cercetarii semnalelor ce provin din galaxii indepartate.

"Am lucrat intens…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Erdogan afirma ca a suspendat orice legatura comerciala cu Israelul pentru obtinerea unui armistitiu in Gaza

22:50, 03.05.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat vineri ca suspendarea relatiilor comerciale cu Israelul, anuntata cu o zi inainte, vizeaza sa "forteze" tara sa accepte un armistitiu in Fasia Gaza, relateaza AFP.

Presedintele turc afirma ca a suspendat orice legatura comerciala cu Israelul pentru obtinerea unui armistitiu in Gaza

20:35, 03.05.2024 -  Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat vineri ca suspendarea relatiilor comerciale cu Israelul, anuntata cu o zi inainte, vizeaza sa "forteze" tara sa accepte un armistitiu in Fasia Gaza, relateaza AFP.  

Atacul Iranului a fost o „declarație de razboi”, afirma președintele israelian. „Noi cautam pacea” | VIDEO

21:15, 14.04.2024 - In cea mai recenta declaratie a sa, presedintele israelian Isaac Herzog a spus ca atacul Iranului cu rachete balistice, drone si rachete de croaziera este echivalent cu o „declaratie de razboi” si ca liderii mondiali nu ar trebui sa accepte o astfel de situatie.

Pui vopsiți galben in magazine! Ce spune șeful de la Protecția Consumatorilor

00:01, 28.03.2024 - Presedintele ANPC Horia Constantinescu, avertizeaza, miercuri dimineata, ca unele firme vopsesc carnea de pui pentru a o face sa para mai buna.   Uneori, procedura realizandu-se in timpul hranirii, astfel incat vopseaua sa nu poata fi spalata. In aceste conditii, afirma Constantinescu, ne confruntam…

CERN: cercetatorii vaneaza misterioasele particule-fantoma

11:10, 25.03.2024 - O echipa de fizicieni se straduiește sa dezlege enigma particulelor „fantoma” din jurul nostru, o descoperire ce ar putea revoluționa ințelegerea noastra asupra adevaratei naturi a Universului. Cercetatorii de la Centrul European pentru Cercetari Nucleare (CERN) au aprobat un experiment destinat sa…

Kelemen Hunor: UDMR este o formatiune credibila si predictibila. As vrea sa fim votati si de romani

18:00, 13.03.2024 - Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat miercuri, la Targu Secuiesc, ca Uniunea este o formatiune politica „credibila” si „predictibila” si ca si-ar dori ca un numar mai mare de romani sa voteze candidatii sai la alegerile din acest an.

Presedintele turc Erdogan afirma ca alegerile locale din martie vor fi ultimele in care se implica

21:46, 08.03.2024 - Erdogan a condus Turcia timp de peste doua decenii si a castigat mai mult de zece alegeri dupa primele, in care a iesit invingator in 2002. El a fost reales sef al statului in mai 2023, pentru un mandat de cinci ani, in urma unui scrutin controversat, mentioneaza Reuters."Acesta e punctul final pentru…

Sprijinul Frantei nu va slabi, afirma Macron, la doi ani de razboi in Ucraina

08:30, 24.02.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron l-a avertizat sambata pe omologul sau rus, Vladimir Putin, ca sprijinul Frantei pentru Ucraina nu va slabi si ca nu ar trebui sa se bazeze pe o oboseala in randul europenilor, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?