Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Catrinel Sandu: „Am mers amândoi pe acelaşi drum, dar paralel” VIDEO

Publicat:

Cu cateva luni inainte de a-si anunta divortul de tenismanul , fosta „bebelusa” dadea unele indicii cu privire la situatia din casnicia ei, chiar daca voalat. Cand a venit in tara, a vorbit deschis despre sex, mariaj, avere, visul american și foști parteneri, la un pahar de vin cu , in exclusivitate pentru emisiuna „”. „Suntem de 13 ani impreuna si de 11 ani casatoriti. Wow, ma ia cu transpiratii numai cand ma gandesc”, ii spunea  in vara . „Nu cred ca exista o reteta a succesului. Cred ca fiecare relatie, casnicie…

Citeste articolul mai departe pe okmagazine.ro…  

Sursa articol: okmagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO/VIDEO Antifrauda ANAF a sigilat mai multe depozite din Voluntari cu produse din China și Turcia / In paralel a reinceput operațiunea Cronos

14:10, 16.05.2024 - Antifrauda ANAF a mers joi dimineața in zona Voluntari. 60 de inspectori au pus 60 de sigilii. Urmeaza ca administratorii firmelor care au inchiriat acele depozite sa fie contactați pentru a le deschide in prezența organului fiscal.

Xtra Night Show. Care sunt zilele norocoase din luna mai pentru fiecare zodie. Gemenele Adina și Oana Timofte: „Vin anumite rezultate, se deschid uși”

00:55, 25.04.2024 - Luna mai poate fi, de departe, o perioada cu rezultate in special pe plan financiar și in cariera, potrivit declarațiilor facute de Adina și Oana Timofte. In plus, nativii pot gasi rezolvarea și unor probleme mai vechi sau apar noi oportunitați in cariera.

Xtra Night Show. Cristina Cioran, adevarul despre averea lasata de mama lui Alex Dobrescu. Ce relație a avut barbatul cu cea care i-a dat viața: „Eu l-am adunat de pe jos” / VIDEO

23:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran spune adevarul despre presupusa avere pe care Alex Dobrescu ar fi primit-o de la mama lui. Vedeta a oferit mai multe declarații importante și cu privire la relație dintre fostul iubit și mama sa, iar problemele de sanatate ale femeii i-au modelat intreaga viața.

Xtra Night Show. Oana Radu: „Mi-a fost frica de el”. Artista, noi detalii despre ce a trait in cei trei ani de casnicie cu fostul soț. Ce rol avea, de fapt, Catalin Dobrescu in cariera ei

23:25, 04.04.2024 - Oana Radu spune ca o buna perioada a trait cu frica, dupa ce s-a desparțit de Catalin Dobrescu. Artista a povestit ca problemele in relația lor au aparut la scurt timp dupa ce au decis sa fie impreuna, dar a crezut ca, in timp, situația se va imbunatați și vor fericiți.

Xtra Night Show. Nikolas Sax lamurește situația! Cum se ințelege artistul cu Jador, dupa cearta pe care au avut-o: „Un scandal...”

07:35, 27.03.2024 - In exclusivitate pentru Xtra Night Show de la Antena Stars, Nikolas Sax a lamurit situația! Artistul a vorbit despre scandalul momentului! Iata cum se ințelege cantarețul de manele cu Jador, dupa cearta pe care au avut-o!

Xtra Night Show. Este Catalin Botezatu intr-o relație? Designerul și-ar dori sa devina tata de fetița: "Vreau sa am..." / VIDEO

11:01, 15.03.2024 - Catalin Botezatu este un barbat ravnit de o mulțime de doamne și domnișoare. Deși creatorul de moda are, cu siguranța, de unde alege, spune ca este singur și ca ii este bine așa. Deși nu iși dorește o soție, designerul spune ca i-ar placea sa devina tata de fetița.

Xtra Night Show. Prezentatoare TV din Romania, acuzații grave la adresa unui antrenor de tenis. Tanara in varsta de 23 susține ca a fost harțuita / VIDEO

10:11, 27.02.2024 - A crezut ca face un bine atunci cand a acceptat sa colaboreze cu un antrenor de tenis, dar susține ca a fost harțuita. O prezentatoare TV face acuzații grave la adresa barbatului, susținand ca a atins-o in mod nepotrivit.


Ce parere ai despre aceasta stire?