Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câte miliarde de lei a plătit Statul român pentru combaterea pandemiei

Publicat:

Statul a cheltuit pana acum aproximativ un miliard de euro pentru combaterea epidemiei de coronavirus. Cheltuielile realizate pentru combaterea epidemiei de coronavirus, pana la data de 30 iunie 2020, de la bugetul de stat, bugetele locale si bugetul asigurarilor de somaj se ridica la 5 miliarde de lei, arata un comunicat al Curtii de Conturi. […] The post Cate miliarde de lei a platit Statul roman pentru combaterea pandemiei appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cainii maidanezi “mușca” din bugetul municipiului Barlad. Curtea de Conturi: cheltuielile s-au dublat!

00:10, 22.04.2024 - LA CONTROL… Primaria municipiului Barlad a cheltuit, anul trecut, o avere pentru serviciile de gestionare a cainilor fara stapan. Potrivit unui raport al Curții de Conturi, chetuielile au crescut in 2023 cu 263,58%. Astfel, daca in anul 2022 s-au cheltuit 146.669 lei pentru prinderea maidanezilor, anul…

Romania a primit ajutoare in valoare de 4,2 miliarde de euro, in 2022

15:11, 10.04.2024 - In pofida unei reduceri semnificative a ajutoarelor de stat acordate in 2022 comparativ cu 2021, statele membre UE au continuat sa isi sustina companiile afectate de crizele provocate de pandemia de coronavirus si razboiul din Ucraina, arata datele publicate marti de Comisia Europeana și citate de Agerpres.…

4 persoane fizice nu au platit TVA din tranzacții imobiliare / Unele firme au codul de TVA anulat, dar ANAF Sector 1 nu a incasat banii – Raport al Curții de Conturi

08:00, 09.04.2024 - Curtea de Conturi a constatat ca ANAF Sector 1 nu a valorificat informațiile din propria baza de date pentru a identifica pe care care nu platesc diverse taxe, inclusiv TVA. Asta in condițiile in care Romania este pe primul loc in UE la decalarajul de TVA: 36,7% in 2021. Practic, este vorba de aproape…

Paris 2024 ar putea costa cu 2 miliarde de euro mai mult decat se preconiza din fonduri publice

15:35, 27.03.2024 - Pana de curand, cifra vehiculata pentru costul public al Jocurilor Olimpice de la Paris 2024 era de 3 miliarde de euro. Pierre Moscovici, președintele Curții de Conturi, a recunoscut ca nota de plata va crește. Acesta a sugerat ca acest cost ar putea crește la patru sau cinci miliarde de euro, potrivit…

Dezvaluiri devastatoare din interiorul proiectului Roșia Montana: Permanent am avut sentimentul ca parca nu este gandit 100% pentru a fi și finalizat

18:30, 17.03.2024 - Attila Korodi este cel care  in 2008, a oprit procedura de evaluare a impactului proiectului Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) asupra mediului, iar in 2012 a cerut un audit judiciar privind o eventuala oprire a analizei vizand proiectul minier, ca urmare a unei decizii a Curtii de Apel Alba Iulia…

Cate milioane de euro a platit statul roman, foștilor deținuți care au caștigat despagubiri la CEDO. Ce suma au primit, in medie

20:31, 11.03.2024 - Cate milioane de euro a platit statul roman, foștilor deținuți care au caștigat despagubiri la CEDO. Ce suma au primit, in medie Directorul general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Dan Halchin, a dezvaluit cat a platit statul roman, foștilor deținuți care au castigat despagubiri…

Romania a caștigat procesul Roșia Montana. Canadienii de la Gabriel Resources trebuie sa ne achite peste 1 milion de euro cheltuieli de judecata

11:25, 09.03.2024 - Decizie neasteptata in dosarul  Rosia Montana . Romania nu trebuie sa plateasca  despagubirile  de peste 6 miliarde de dolari companiei canadiene. Guvernul a anuntat aseara ca tara noastra  a castigat procesul , iar reclamantii sunt obligati acum sa plateasca Romaniei cheltuielile de judecata aferente…

Un vicepreședinte al Curții de Conturi s-a lovit de Stat la schimbarea buletinului: Imi cereți și certificatul de naștere, actul dupa locuința, de divorț, de casatorie

08:51, 23.02.2024 - Deși legea spune ca Statul nu mai trebuie sa ceara documente pe care le are, in practica lucrurile nu s-au schimbat. Chiar și in cazul ANAF, cand va merge in controale, deși va avea facturile in sistemul Ministerului de Finanțe (e-Factura), e posibil sa le ceara inca o data.


Ce parere ai despre aceasta stire?