Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câte linguri de ulei se pun la sarmale la un kilogram de carne de porc. Gustul va fi extraordinar

Publicat:

Sarmalele in foi de varza murata sunt preferate tuturor romanilor, mai ales la masa de Craciun. Sunt extrem de gustoase, consistente și sațioase. Exista sute de rețete de sarmale, iar fiecare gospodina are propria tehnica de preparare a lor. Cu toate acestea, puține știu cate linguri de ulei se pun la sarmale la un kilogram […] The post Cate linguri de ulei se pun la sarmale la un kilogram de carne de porc. Gustul va fi extraordinar appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce amesteca gospodinele din Moldova sarmalele ca sa iasa savuroase. Doar așa le vei prepara și tu

20:21, 11.06.2024 - Sarmalele reprezinta unul dintre cele mai apreciate feluri de mancare din bucataria romaneasca, fiind nelipsite de pe mesele de sarbatoare sau de la evenimentele speciale. Pregatirea sarmalelor perfecte necesita atenție la detalii și respectarea unor secrete tradiționale care asigura gustul autentic…

Ce sa adaugi la final in salata de vinete, in loc de maioneza. Ingredientul special care o face mult mai buna, gustul te va cuceri pe loc

17:05, 10.06.2024 - Salata de vinete este un preparat foarte delicios și sanatos care rareori lipsește de pe mesele noastre. Este foarte ușor de gatit, dar maioneza este un ingredient care nu este pe placul tuturor. Din fericire, poate fi inlocuit. Aflați in randurile urmatoare cu ce. Rețeta salata de vinete fara maioneza…

Cata drojdie se pune la un kilogram de faina pentru cozonac. Asa te asiguri ca va creste frumos

18:06, 01.05.2024 - Sarbatorile pascale se apropie cu pași repezi, iar gospodinele au inceput deja sa se pregateasca pentru a pune pe masa cele mai delicioase preparate. Cozonacii sunt nelipsiți de la masa de Paște, dar multe gospodine nu știu cata drojdie se pune la un kilogram de faina pentru a-i prepara. Iata ce spun…

Proporțiile ideale de muraturi și cartofi pentru salata de boeuf. Asa va avea gustul perfect

16:20, 28.04.2024 - Unul din preparatele cel mai des intalnite pe msa romanilor, este fara indoiala salata de boeuf, dar, ca la orice preparat, este importanta cantitatea de ingrediente pe care o folosești. In cazul de fața, vorbim despre proporțiile ideale de muraturi și cartofi pentru salata de boeuf, iar daca ții cont…

Drob de miel rețeta moldoveneasca. Deliciul de pe masa de Paște

13:00, 18.04.2024 - Daca vrei sa ai pe masa de Paște drob de miel rețeta moldoveneasca, trebuie sa urmezi aceasta rețeta prin care obții cel mai delicios preparat de sarbatori. Gustul organelor de miel cu ceapa verde, condimente și verdețuri este deosebit și ii va bucura pe toți cei prezenți. Poți servi drobul cu paine…

Familia lui Culița Sterp, cu sute de oi, in Hațeg, se imbogatește de Paște. Cu cat vinde Mama Geta, brici la socoteli, kilogramul de carne de miel EXCLUSIV

20:25, 09.04.2024 - Mama Geta, a celebrului artist Culița Sterp, este o adevarata femeie de afaceri, in Hațeg. Simpatica femeie, priceputa la socoteli, ne-a vorbit, in interviul pentru Playtech Știri, despre pregatirile pentru Sarbatorile Pascale. Ne-a spus și cu cat vinde, in 2024, kilogramul de carne de miel. Ea explica…

Cele mai bune sarmale de post dupa rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul magic care da tot gustul delicios, nici nu simți ca nu au carne

15:20, 28.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești in aceasta perioada, poți opta pentru sarmale. Sunt un preparat potrivit pentru Postul Mare, care nici nu necesita prea mult talent in bucatarie sau ingrediente scumpe. Daca vrei sa iasa ca la carte, urmeaza rețeta celebrului Radu Anton Roman. Care este ingredientul ce…

Nu mai fierbe ciorba asa. Detaliul care ii strica gustul, de asta iese mai buna la restaurant

00:00, 18.03.2024 - Ciorbele sunt nelipsite din frigiderele romanilor și sunt o mulțime de tipuri de ciorbe pe care le poți face: de la ciorba de perișoare, de legume, de pui, de fasole, pana la ciorbe mai complicate și mai grele precum cea radauțeana sau de burta. Dar sa faci o ciorba nu este chiar atat de simplu, […]…


Ce parere ai despre aceasta stire?