Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câtă sare se pune la murături, de fapt. Trucul pe care gospodinele îl folosesc de peste 100 de ani

Publicat:

Toamna este la jumatate astfel ca gospodinele s-au apucat sa puna muraturi pentru iarna care vine. Legumele preferate, precum gogonele, morcovi, conopida sau varza sunt bagate in borcane și puse la saramura. Insa cum știi cata sare se pune la muraturi, astfel incat acestea sa iasa perfecte? Cata sare se pune la muraturi Gospodinele au inceput deja sa puna la borcane recoltele de peste vara . Insa, multe dintre ele se confrunta cu intrebarea principala: cata sare se pune la muraturi? Daca punem prea puțina acestea nu se vor mura, ci dimpotriva, este posibil sa se inmoaie. Daca punem prea multa…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Ce poți face ca sa nu ți se arda cozonacii deasupra? Trucul pe care il folosesc gospodinele

19:15, 30.04.2024 - Ce sa faci ca sa nu ți se mai arda cozonacul. Chiar daca il framanți și pregatești totul ca la carte, daca la final se face scrum, ai muncit degeaba. Afla la ce truc trebuie sa apelezi daca vrei sa ai un preparat perfect. Trucuri pentru un cozonac perfect copt Secretele prepararii cozonacului perfect…

Pasca fara aluat. Secretul unui adevarat deliciu de Paște, dezvaluit de chef Sorin Bontea

16:25, 24.04.2024 - Cu invierea Domnului apropiindu-se cu pași repezi, entuziasmul gospodinelor de a pregati cele mai savuroase și inedite deserturi pentru a rasfața familia și musafirii atinge cote maxime. In acest sezon festiv al Paștelui, pasca tradiționala ocupa un loc de cinste pe mesele pregatite cu dragoste și grija.…

Secretul pentru un leandru plin de flori pana la toamna. Ce trebuie sa faci

16:35, 19.04.2024 - Leandrul este una dintre cele mai frumoase plante pe care le poți avea in gradina, apartament sau pe balcon. Dar știi secretul pentru un leandru plin de flori pana la toamna? Acesta este un secret pe care doar cei mai pricepuți gradinari il știu. Trucul este simplu și la indemana tuturor.  Secretul…

Ce sa pui la piure in loc de lapte. Cele 6 alternative care te vor surprinde

23:01, 05.04.2024 - Cel mai bun piure se obține cu mici secrete. In primul rand, opteaza pentru cartofi cu o textura bogata in amidon. Un alt truc consta in fierberea cartofilor in apa sarata. Pune-i taiați intr-o oala mare cu apa sarata și fierbe-i pana cand devin moi. Este important sa nu fierbi excesiv cartofii, deoarece…

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…

Secretul celei mai gustoase creme de zahar ars cu mere. E delicioasa

15:46, 07.03.2024 - Crema de zahar ars este un desert foarte delicios care, pentru mulți dintre noi, ne aduce aminte de copilarie. Puteți incerca urmatoarea rețeta de crema de zahar ars cu mere. Este foarte delicioasa. Rețeta crema de zahar ars cu mere Crema de zahar este este un desert iubit de mulți oameni. Merele din…

Nu mai pune orez in perișoare. Secretul pe care il au gospodinele iscusite pentru un gust delicios

17:00, 04.03.2024 - Un deliciu cu care ne rasfațau mamele și bunicile, dar care nu este deloc simplu de recreat. Daca vrei sa iți poți surprinde și tu familia și musafirii, trebuie sa pui in aplicare acest secret al gospodinelor. Afla, din randurile de mai jos, de ce sa nu mai pui orez in perișoare. Secretele gospodinelor…

Cum poți sa ai capșune pana in toamna in curtea ta. Secretul gradinarilor profesioniști

15:10, 25.02.2024 - Capșunile sunt unul dintre cele mai populare fructe care pot fi cultivate acasa. Aceste fructe de padure super dulci sunt perfecte pentru a fi devorate proaspete sau transformate in gemuri, jeleuri și placinte incredibile. Și, contrar credinței populare, aceasta cultura perena este de fapt o cultura…


Ce parere ai despre aceasta stire?