Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Casa regală britanică a trimis 600 de invitaţii la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle

Publicat:

Casa regala britanica a anuntat joi ca a trimis 600 de invitatii la nunta printului Harry cu logodnica sa, fosta actrita americana , informeaza DPA si AFP.

Invitatiile au fost facute in numele printului Charles, tatal lui Harry, pentru participarea la serviciul religios care va avea loc in data de 19 mai la capela St. George a , urmat de o receptie gazduita de regina Elisabeta a II-a.

''Seara, aproximativ 200 de invitati sunt asteptati sa participe la receptia de la , oferita de printul de Wales (printul Charles)'',…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gestul induiosator facut de Kate Middleton pentru Meghan Markle. Printesa de Wales, dezamagita de cuvintele sotiei Printului Harry

14:00, 20.05.2024 - Nunta Prințului Harry și Meghan Markle a fost un eveniment regal memorabil care a avut loc in Capela Sf. George de la Castelul Windsor pe 19 mai 2018. Cuplul a spus „Da” in fața a aproximativ 800 de invitați. Abia acum s-a aflat ce gest a facut Kate Middleton pentru Meghan Markle in timpul ceremoniei,…

Cum a raspuns justiția britanica la cererea printului Harry de a-i asigura protecție permanenta

10:06, 17.04.2024 - Justitia britanica, care in februarie a refuzat sa ii acorde printului Harry protectie politieneasca in timpul vizitelor sale in Marea Britanie, a respins luni apelul ducelui de Sussex si l-a obligat pe acesta sa plateasca aproape toate cheltuielile de judecata in acest caz.

Copiii lui Kate Middleton, pregatiți pentru cel mai negru scenariu: George, Charlotte și Louis au fost duși la psiholog

12:06, 16.04.2024 - Copiii lui Kate Middleton și ai prințului William sunt pregatiți pentru cel mai negru scenariu. Prințesa de Wales se lupta cu anxietate severa ca urmare a ședințelor intense de chimioterapie. Conform surselor regale, starea de sanatate a soției prințului William este precara, scrie bzi.ro .

Reactia prințului Harry și a sotiei sale Meghan dupa ce prințesa de Wales a anunțat ca are cancer

09:15, 23.03.2024 - Ducele și ducesa de Sussex au declarat ca ii ureaza „sanatate și vindecare” lui Catherine, Prințesa de Wales, dupa ce marturisirea ei privind diagnosticul de cancer a aparut in spatiul public.

Familia regala britanica infirma speculatiile despre Kate si regele Charles

21:16, 19.03.2024 - Un print William zambitor a revenit marti la munca, la o zi dupa ce a aparut primul clip video cu sotia sa, Kate, de dupa interventia chirugicala suferita in urma cu doua luni, inregistrare in care printesa parea in forma si sanatoasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?