Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carrie Underwood trăieşte momente dificile pe scenă

Publicat:

stie, cu siguranta, cum sa isi pastreze cumpatul in situatii penibile si ne-a demonstrat asta pe o scena din Texas.

In timp ce isi sustinea concertul cu verva, Carrie - incaltata cu pantofi cu toc foarte inalt - s-a impiedicat si a cazut in mijlocul scenei.

 

Diva era cat pe ce sa cada pe spate prinzandu-si cu pantofii tricoul, dar a dat dovada de stapanire de sine si s-a amuzat alaturi de fani de intreg momentul penibil. Bineinteles ca nu s-a oprit din cantat, apoi chiar s-a autoironizat pe pagina sa de Twitter:

“V-o amintiti…

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Producția de ulei de masline, afectata de fenomenele meteo extreme: „Unul dintre cele mai dificile momente din istoria sectorului"

09:51, 03.05.2024 - Compania spaniola Deoleo, cel mai mare producator de ulei de masline din lume, considera ca este necesara o „transformare profunda" a industriei, in condițiile in care aceasta traverseaza unul dintre cele mai dificile momente din istoria sa, relateaza CNBC.

George Simion traiește momente ”de aur” cu soția sa! ”Mulțumesc, m-ai facut bogat”

12:50, 25.04.2024 - George Simion traiește momente cu adevarat ”de aur” in plan privat. Liderul politic a devenit tata. Ieri, Ilinca, soția sa, a adus pe lume ieri un baiețel perfect sanatoas. ”Mulțumesc, m-ai facut bogat: Tata de baiat!”, a ținut sa-și exprime recunoștința liderul AUR in mediul online, iar felicitarile…

Televiziunea de stat din Iran a difuzat imagini cu incendii din Chile afirmand ca sunt urmarile atacului asupra Israelului

07:50, 14.04.2024 - Imagini difuzate de televiziunea de stat iraniana s-au dovedit a fi din timpul unui incendiu masiv de vegetație care a avut loc in luna februarie, in Chile, scrie jurnalistul BBC Shayan Sardarizadeh, pe Twitter. In imaginile difuzate de televiziunea iraniana se vede se vad mai multe flacari, cerul fiind…

Serie A: Empoli vs Bologna - Momente dificile pentru Razvan Marin

10:55, 15.03.2024 - Empoli - Bologna, meci contand pentru etapa a 29-a din campionatul Italiei, este programat, vineri, 15 martie, de la ora 21:45, pe Stadio Carlo Castellani, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 3.

Doua zodii care pierd bani in luna martie. Nativii vor trece prin momente dificile

16:31, 10.03.2024 - Nativii a doua zodii vor trece prin momente dificile in perioada care urmeaza. Veniturile sunt nu sunt stabile, iar evenimentele neprevazute ii vor face sa piarda și mai mulți bani. Se vor confrunta cu lipsuri, astfel ca a treia luna din an nu le este deloc favorabila.

Avram Gal: In aceste momente dificile, am realizat cu adevarat cat de bogat sunt…

08:21, 21.02.2024 - Dragi prieteni, in aceste momente dificile, am realizat cu adevarat cat de bogat sunt. Soția, copiii și intreaga mea familie mi-au fost alaturi și m-au incurajat neincetat. Impreuna cu voi, prietenii mei adevarați, am simțit ca nu sunt singur in aceasta lupta. Sunt recunoscator ca acești oameni minunați…


Ce parere ai despre aceasta stire?