Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Candidatul de centru-stnga, Carlos Alvarado Quesada, a cștigat alegerile prezidențiale din Costa Rica

Publicat:

Candidatul de centru-stanga, - scriitor, politolog și jurnalist - a caștigat detașat alegerile prezidențiale din și a promis sa apere drepturile homosexualilor, obținand o victorie majora pentru partidul aflat la guvernare, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine a caștigat alegerile prezidențiale din Rusia

22:30, 17.03.2024 - Alegeri prezidentiale in Rusia 2024. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a obținut un nou mandat la Kremlin, cu 87,8% din voturi, potrivit unui exit-poll citat de TASS. astigat alegerile prezidentiale din Rusia cu 87,8 la suta, conform exit-pollurilor, citate de Reuters. Marja de victorie a lui Putin…

Zeci de rusi au mers la mormantul lui Navalnii pentru a arata cu cine ar fi vrut sa voteze la alegerile prezidențiale

18:15, 17.03.2024 - Zeci de rusi s-au adunat duminica la mormantul lui Aleksei Navalnii de la Moscova pentru a-l alege simbolic pe liderul defunct al opozitiei in ultima zi a alegerilor prezidentiale din Rusia, relateaza Reuters.

Rep. Moldova acuza Rusia ca a tiparit ilegal buletine de vot in Transnistria pentru alegerile prezidențiale 

10:15, 14.03.2024 - Vicepremierul Oleg Serebrian, care se ocupa de relatia Chisinaului cu Tiraspolul, a acuzat Moscova ca incalca legile tarii prin tiparirea de buletine de vot in regiunea separatista Transnistria pentru alegerile prezidentiale ruse, relateaza Reuters, preluat de News.ro.

Serviciile secrete rusesti acuza SUA ca vor sa se amestece in alegerile prezidentiale. „Washingtonul are planuri sa atace cibernetic”

14:55, 11.03.2024 - Serviciul de Informatii Externe al Rusiei (SVR) a acuzat, luni, Statele Unite ca incearca sa se amestece in alegerile prezidentiale din Rusia si a afirmat ca Washingtonul are chiar planuri de a lansa un atac cibernetic asupra sistemului de vot online, relateaza Reuters, potrivit News.ro. 

O a treia optiune la alegerile prezidentiale din SUA? Grupul politic de centru No Labels cauta un candidat

14:40, 10.03.2024 - Grupul politic centrist din SUA "No Labels" a decis vineri ca va desemna in zilele urmatoare un candidat la alegerile prezidentiale, dar liderii au avertizat ca s-ar putea sa nu gaseasca niciodata o candidatura viabila, care sa reprezinte o alternativa la Joe Biden si Donald Trump, relateaza Reuters…

Partidul condus de Chicu va avea candidatul sau la alegerile prezidențiale

15:35, 24.02.2024 - PDCM va avea candidatul sau la alegerile prezidențiale din toamna anului 2024. {{732775}}Biroul Executiv Central al Partidului Dezvoltarii și Consolidarii Moldovei s-a intrunit in ședința pentru a decide poziția formațiunii politice in contextul alegerilor prezidențiale și referendumului ilegal inițiat…

Simion, despre candidatul AUR la alegerile prezidențiale. Ce spune despre Dan Puric și Mircea Geoana: „N-a venit sa ne caute”

15:01, 24.02.2024 - Presedintele AUR George Simion a declarat, sambata, ca nu iși dorește sa candideze la alegerile prezidențiale din acest an. Liderul formațiunii a sustinut ca organizațiile locale vor decide daca actorul Dan Puric poate fi candidatul la aceste alegeri din partea partidului.

Alexander Stubb, candidatul de centru-dreapta, conduce in turul doi al alegerilor prezidențiale din Finlanda, arata primele rezultate

21:31, 11.02.2024 - Alexander Stubb, candidatul Partidului Coalitiei Nationale, de centru-dreapta, conduce in turul doi al alegerilor pentru viitorul presedinte al Finlandei, cu 52,7% din voturi, arata primele rezultate comunicate duminica seara de Ministerul Justitiei, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?