Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Campionat mondial de ciocnit oua: Sarbii din Mokrin detin secretul celui mai puternic ou pascal

Publicat:

Sarbii din localitatea Mokrin (Kikinda) detin un secret pentru a alege cel mai puternic ou pascal care va deveni 'campion' in cadrul unui concurs international de ciocnit ouale.

Dincolo de faptul ca puterea oului depinde de soiul gainilor, de hrana pe care o primesc si de iarba pe care o ciugulesc, sute de oameni vin in Mokrin sa cumpere oua de la localnicii deveniti celebri prin concursul lor, pentru ca cei mai multi castigatori de aici sunt.

"Taria oului se poate testa ciocanind oul incet de dinte, dar nu de proteza dentara. Cunoscatorii spun ca fiecare ou produce un anumit…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul celui mai gustos cheesecake. Se va coace uniform și nu va avea deloc crapaturi

22:30, 19.04.2024 - Daca te-ai intrebat vreodata cum faci cel mai bun cheesecake, acest articol este pentru tine. Rezultatul va fi un desert bogat, cremos, pe care il poți personaliza cu toppingul preferat. Textura lui va fi perfecta, iar așa-zisul blat nu se va sparge, nu va prezenta crapaturi și se va coace uniform.…

Starul decazut » A murit cel mai controvesat nume din sportul mondial! Subiectul celui mai mare scandal din anii '90

19:05, 11.04.2024 - Orenthal James Simpson, cunoscut ca OJ Simpson, a murit azi, la 76 de ani. A fost unul dintre cei mai importanți running backs din istoria fotbalului american. Dupa retragere a avut o viața tumultoasa. A fost acuzat in 1995 ca și-a ucis fosta soție, Nicole Brown, și pe prietenul ei, Ronald Goldman.…

CAMPIONAT MONDIAL Formula 1 revine in weekend

20:35, 22.03.2024 - Dupa o pauza de o saptamana, Formula 1 revine in weekendul 22 - 24 martie cu Marele Premiu al Australiei. The post CAMPIONAT MONDIAL Formula 1 revine in weekend first appeared on Informatia Zilei .

Razboiul din Ucraina: Kievul, supus joi celui mai important atac cu rachete din ultima luna și jumatate

18:45, 21.03.2024 - Cladiri avariate, automobile distruse, cel puțin 17 raniți. Volodimir Zelenski lanseaza un nou apel la ajutor pentru aparare Kievul și imprejurimile lui, relateaza din capitala ucraineana Reuters, au fost puternic lovite miercuri noaptea și joi cu rachete. Este, spun corespondenții presei straine, cel…

Amestecul puternic care elimina buruienile nedorite primavara. E secretul gradinarilor și fermierilor

08:51, 25.02.2024 - Oficial, de la 1 martie ar incepe primavara, asta insemnand ca sunt multe de facut in gradina. In acest sens gradinarii pricepuți vor avea nevoie de amestecul puternic care elimina buruienile nedorite primavara.

Secretul celui mai delicios sos pentru paste. Ingredientul care il face cremos

11:00, 17.02.2024 - Daca nu ai timp sa iți prepari sosul de roșii in casa, poți apela cu incredere și la cel cumparat din supermarket. Insa, probabil, ai simțit ca acesta are un gust destul de bun, dar ca ii lipsește acel ceva. Iata care este ingredientul secret care il transforma din bun in grozav.

Șeful celui mai puternic fond de investiții din lume se declara ingrijorat de reacțiile din SUA impotriva „diversitații”

15:46, 07.02.2024 - Nicolai Tangen, directorul insarcinat cu gestionarea fondului suveran de investiții al Norvegiei, cel mai mare astfel de fond din lume, a declarat miercuri ca este ingrijorat de semnele tot mai mari legate de opoziția fața de diversitatea la varful organizațiilor din Statele Unite, relateaza Reuters.

Impact puternic pe o șosea din Florești: O motocicleta a fost prinsa sub una dintre mașinile cu care s-a ciocnit

21:50, 03.02.2024 - Accident cu doua mașini și o motocicleta, sambata seara, in comuna Florești din Cluj-Napoca. In urma impactului, unul dintre autovehicule a ramas suspendat deasupra motocicletei, iar conducatorul acesteia a ajuns la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?