Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CAMPIONAT DE FOTBAL Istvan Kovacs va arbitra la EURO 2024

Publicat:
CAMPIONAT DE FOTBAL Istvan Kovacs va arbitra la EURO 2024

Alaturi de echipa naționala a Romaniei, la EURO 2024 vor fi prezenți și alți oficiali din țara noastra. The post CAMPIONAT DE FOTBAL va arbitra la EURO 2024 first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

MECI Iuliana Demetrescu va conduce de la centru o semifinala din Liga Campionilor la fotbal feminin

10:01, 26.04.2024 - Arbitra romana Iuliana Demetrescu va conduce de la centru o semifinala din Liga Campionilor la fotbal feminin, dintre Chelsea si FC Barcelona, care se va disputa sambata, la Londra, a anuntat FRF. The post MECI Iuliana Demetrescu va conduce de la centru o semifinala din Liga Campionilor la fotbal feminin…

FOTBAL SATMAREAN Programul meciurilor din campionatele județene la fotbal

10:35, 12.04.2024 - In Satu Mare, numeroase meciuri de fotbal sunt programate pentru acest weekend. The post FOTBAL SATMAREAN Programul meciurilor din campionatele județene la fotbal first appeared on Informatia Zilei .

Fotbal, Liga 5-zona Campia Turzii: UST Cornești se impune la Tritenii de Jos și obține astfel victoria cu numarul 14 in aceasta ediție de campionat!

19:40, 07.04.2024 - Dupa o repriza incheiata la egalitate, „lidera” UST Cornești a reușit sa caștige la limita, scor 1-0, pe terenul celor de la Unirea Tritenii de Jos și astfel a obținut victoria cu numarul 14 din tot atatea meciuri jucate. La polul opus, formația de pe ultimul loc al clasamentului, AS Urca, a obținut…

MECI DE FOTBAL Echipele satmarene de fotbal din Liga 3 vor juca in acest week-end in deplasare

09:06, 05.04.2024 - Toate cele trei echipe din județul Satu Mare din Liga 3 la fotbal, vor evolua in deplasare in etapa a 2-a din play-off și play-out. The post MECI DE FOTBAL Echipele satmarene de fotbal din Liga 3 vor juca in acest week-end in deplasare first appeared on Informatia Zilei .

MECI DE FOTBAL Victorie la scor pentru CSM Olimpia in deplasare, 5-0 cu Minerul Ocna Dej

11:10, 18.03.2024 - Dupa ce a inceput cu stangul sezonul de primavara, 0-1 cu Victoria Carei, CSM Olimpia s-a ”razbunat” in etapa urmatoare și a caștigat la scor,... The post MECI DE FOTBAL Victorie la scor pentru CSM Olimpia in deplasare, 5-0 cu Minerul Ocna Dej first appeared on Informatia Zilei .

FOTBAL ROMANEASCA Incepe lupta din play-off și play-out din Superliga Romaniei la fotbal

10:06, 16.03.2024 - In acest week-end se da startul la partea a doua a campionatului de fotbal din Romania, Superliga cum, in mod pretențios, este denumita competiția de șefii mari de la Federație. The post FOTBAL ROMANEASCA Incepe lupta din play-off și play-out din Superliga Romaniei la fotbal first appeared on Informatia…

CAMPIOANA JUDEȚEANA Victoria echipei de fotbal U12 a Liceului Teoretic Carei la ONSS – Cupa Tymbark

16:15, 15.03.2024 - Performanța echipei marcheaza un succes notabil pentru instituția de invațamant, evidențiindu-se in cadrul competiției sportive la nivel local. The post CAMPIOANA JUDEȚEANA Victoria echipei de fotbal U12 a Liceului Teoretic Carei la ONSS – Cupa Tymbark first appeared on Informatia Zilei .

FOTBAL Istvan Kovacs, delegat la un nou meci important din Europa

11:50, 13.03.2024 - Doi dintre cei mai buni arbitrii de fotbal din Romania, satmareanul  Istvan Kovacs si Radu Petrescu vor conduce la mijlocul acestei saptamani meciuri importante din returul optimilor de finala ale Europa League, respectiv Europa Conference League la fotbal. The post FOTBAL Istvan Kovacs, delegat la…


Ce parere ai despre aceasta stire?