Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Căldura va ucide virusul? Iată ce teorii circulă în lumea oamenilor de știință!

Publicat:

Potrivit cotidianului italian , exista și un studiu american care susține același lucru. „Un studiu prezentat pe 24 aprilie de subsecretarul american pentru securitatea interna, , arata ca virusul nu rezista la caldura umeda. In interior, cu 24 ° C și 20% umiditate , poate rezista pe o suprafața timp de 18 ore, la 35 ° C și o rata de umiditate de 80%, durata acesteia nu depașește o ora. La soare, insa, la 24 ° C și același nivel de umiditate sunt suficiente pentru a disparea in doua minute”. Subsecretarul american Bryan a declarat pentru CNN ca testele facute au aratat ca…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vaccinurile anti-COVID-19 trebuie actualizate la noua varianta care circula inca in lume (EMA)

20:06, 30.04.2024 - Vaccinurile anti-COVID-19 trebuie sa fie actualizate, a declarat marti Agentia Europeana pentru Medicamente (EMA), care a precizat ca o noua varianta de coronavirus (SARS-CoV-2), JN.1, este acum cea mai comuna tulpina de pe glob, dar este substantial diferita de tulpina pe baza careia s-au produs vaccinurile…

Olandezul care a avut COVID pentru un numar record de 613 zile n-a putut fi vindecat, iar virusul a suferit peste 50 de mutații in corpul lui

13:10, 20.04.2024 - Un barbat olandez e considerat cel mai lung caz de infecție cu COVID inregistrat vreodata și a fost infectat timp de 613 zile, un record. Virusul s-a transformat in acest timp intr-o varianta noua, unica, care a derutat cercetatorii medicali, relateaza saptamanalul american Time, preluat de catre cotidianul…

Mita și sentințe cu executare: Primele condamnari dupa vaccinarile fictive anti-COVID!

17:05, 15.04.2024 - Așteptam deja de ceva vreme sa vedem daca se va mișca vreodata ceva legat de acest subiect. Iata ca se mișca. Un nou val de șoc lovește sistemul de sanatate din Romania. Douazeci de persoane sunt condamnate pentru implicarea intr-o rețea de vaccinari fictive anti-COVID, inclusiv un registrator de la…

Sectorul 4 a demarat lucrarile de construire, de la zero, a Centrului de Diagnostic, Tratament și Cercetare a Tuberculozei

15:36, 10.04.2024 - Noul centru de specialiate, ce va funcționa in subordinea Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” va fi edificat in Calea Șerban Voda  nr. 189. La finalul lucrarilor tocmai incepute, instituția va deveni un reper, un model de structura spitaliceasca  ce va indeplini toate cerințele europene…

Ce spera oamenii de stiinta sa invete de la eclipsa totala?

17:05, 07.04.2024 - Comportamente ciudate ale animalelor, o coroana solara rareori observata si chiar posibile efecte asupra oamenilor – cercetatorii intentioneaza sa colecteze date valoroase, luni, in timpul eclipsei de Soare, care va traversa Statele Unite, transmite duminica AFP. Eclipsele totale sunt „rare” si reprezinta…

Pisica salbatica, surprinsa in timp ce se bucura de caldura soarelui, intr-o filmare in ...

15:05, 05.03.2024 - Pisicile sunt cele mai populare animale distribuite pe rețelele de socializare, iar o pisica salbatica, filmata in Parcul Național Calimani pe cand se bucura de razele de soare ce ii alintau blana, a devenit vedeta pe pagina Regiei Naționale a Padurilor.Intalnirea cu o frumoasa pisica salbatica ...

SANATATE – Maramureșul, printre județele cu 0 cazuri COVID. Cați romani au avut pana acum coronavirus

20:11, 20.02.2024 - Ministerul Sanatații a anunțat ca in intervalul 12 – 18 februarie 2024 au fost inregistrate la nivel național un numar de 1.091 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19). 360 dintre cazurile noi din ultima saptamana sunt ale unor pacienti reinfectati, testati pozitiv la o perioada…

Japonezii lanseaza pe orbita un ciudat satelit din lemn de magnolie

15:25, 18.02.2024 - Oamenii de stiinta japonezi au creat una dintre cele mai neobisnuite nave spatiale din lume – un satelit minuscul care este facut din lemn, relateaza The Guardian. Sonda LignoSat a fost construita din lemn de magnolie, care, in experimentele efectuate pe Statia Spatiala Internationala (ISS), s-a dovedit…


Ce parere ai despre aceasta stire?