Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Călătoriile internaţionale vor scădea cu cel puţin 10,5% anul acesta, cea mai mare scădere anuală din istorie

Publicat:

Calatoriile internationale vor scadea cu cel putin 10,5% anul acesta, cea mai mare scadere anuala din istorie, potrivit firmei de consultanta din industrie , transmite Reuters, potrivit MEDIAFAX.

Raspandirea coronavirusului a creat haos in industria turistica si in cea ospialiera. Estimarea reprezinta o revizuire puternic negativa fata de cea de acum doua saptamani, cand firma de consultanta folosea epidemia de SARS din 2003 ca referinta, iar scaderea preconizata era de doar 1,5%.

Citește și: , tratament gratuit pentru bolnavii de cancer! Donație impresionanta…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scholz il avertizeaza pe Putin fața de un eventual atac al Rusiei impotriva NATO: „Vom apara fiecare centimetru patrat de teritoriu”

18:15, 02.06.2024 - Decizia recenta a NATO de a-si consolida frontiera estica este menita sa descurajeze Rusia, a declarat, duminica, cancelarul german, Olaf Scholz, adaugand ca ar trebui sa fie clar pentru regimul de la Kremlin ca Alianta va fi gata sa se apere daca va fi necesar, relateaza Reuters.

VIDEO Incident armat in Minneapolis: un polițist a fost ucis in schimbul de focuri, cel puțin 5 persoane sunt ranite grav

07:45, 31.05.2024 - Cel putin patru persoane, inclusiv un ofiter de politie, au fost ucise si alte cateva persoane au fost ranite, intr-un incident armat petrecut in Minneapolis, SUA, potrivit presei locale care citeaza surse din cadrul fortelor de ordine, transmite Reuters, conform News.ro.

Rusia: Sase morti si 35 de raniti in urma unor atacuri cu drona in Belgorod

12:50, 06.05.2024 - Atacuri cu drone ucrainene s-au soldat cu sase morti si 35 de raniti in regiunea Belgorod din Rusia. Anunțul a fost facut luni guvernatorul regiunii, Viaceslav Gladkov, relateaza Reuters. Atacul a avut loc in apropierea satului Bezezovka si a vizat doua autobuze care transportau persoane, sustine Viaceslav…

Putin incalca din nou regulile internaționale. UE critica Moscova dupa ce a preluat controlul unor firme italiene si germane

09:20, 28.04.2024 - Uniunea Europeana a criticat Rusia sambata pentru ca a pus filialele unei companii italiene si ale unei companii germane sub ”conducerea temporara externa” a unei entitati Gazprom, declarand ca aceasta miscare subliniaza nerespectarea de catre Moscova a normelor internationale.

Impușcaturi la o petrecere din orașul american Memphis: Cel puțin 2 morți și 6 raniți. Suspecții, cautați de poliție

09:51, 21.04.2024 - Cel puțin doua persoane au fost ucise si alte șase ranite dupa ce au fost impușcate in timpul unei petreceri de cartier in orasul Memphis, din statul american Tennessee. Cel puțin doi suspecti sunt cautati de autoritați, a anunțat poliția americana, citata de Reuters și CNN.Potrivit poliției, impușcaturile…

Moscova se teme de spionaj si limiteaza drastic calatoriile oficialilor in strainatate: „Nu poti merge nicaieri”

13:35, 19.04.2024 - Rusia face tot mai dificila deplasarea in strainatate pentru unii oficiali, din cauza temerilor ca puterile straine ar putea incerca sa obtina acces la secrete de stat, au declarat noua surse pentru Reuters, potrivit News.ro. 

Alunecari de teren in Congo: Cel putin 12 morti si 50 de disparuti

12:45, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unui ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, potrivit Reuters, potrivit Agerpres.

Germania: Cel putin cinci morti intr-un accident de autobuz produs pe autostrada A9, in apropiere de Leipzig

15:15, 27.03.2024 - Cel putin 5 persoane si-au pierdut viata si mai multe au fost ranite in urma unui accident de autobuz produs miercuri pe autostrada A9 in apropiere de Leipzig (estul Germaniei), conform politiei germane, transmit DPA si Reuters. Presa locala a anuntat ca 5 persoane au murit dupa ce un autobuz al companiei…


Ce parere ai despre aceasta stire?