Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cad pe capete: Una dintre favoritele turneului a fost ELIMINATĂ! Simona Halep o putea întâlni în această săptămână

Publicat:

face victime celebre din primul tur! O noua favorita a fost eliminata. Este vorba despre cea mai periculoasa jucatoare pe care o putea intalni in prima saptamana la .

, cap de serie 29 la Openul francez, a fost eliminata de locul 107 WTA, . A fost 7-6 (10), 6-2 pentru nemțoaica, dupa un meci ce a durat o ora și 45 de minute.

Citește și: Lovitura dura data de Antena 1 celorlalte televiziuni! Emisiunea cu care i-a luat fața PRO TV-ului

Anul trecut, Mladenovici a ajuns in sferturile de finala. Acum,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bianca Andreescu a fost eliminata in runda a treia a turneului de Mare Slem de la Roland Garros

09:00, 02.06.2024 - Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu (228 WTA) a fost eliminata sambata seara, in runda a treia a turneului de Mare Slem de la Roland Garros, dupa ce s-a inclinat in trei seturi, 6-1, 3-6, 6-0, in fata favoritei nr. 12, italianca Jasmine Paolini (15 WTA).

Directoarea turneului Roland Garros a explicat de ce Simona Halep nu a primit un wild card la Grand Slam-ul de la Paris

20:15, 25.05.2024 - Amelie Mauresmo, directoarea turneului Roland Garros, a vorbit despre motivele pentru care Simona Halep, fosta lidera WTA, nu a primit un wild card pentru a participa la Grand Slam-ul de la Paris. Mauresmo a explicat ca, daca Halep ar fi fost absolvita de orice vina de TAS, „probabil” ar fi luat o alta…

De ce nu va participa, de fapt, Simona Halep la Roland-Garros: Cine i-a refuzat wild card-ul romancei

19:06, 25.05.2024 - Simona Halep, aflata pe locul 1139 in clasamentul WTA, rateaza editia din acest an a turneului de la Roland-Garros. Ea nu a primit wild card, iar directoarea turneului, Amelie Mauresmo, a explciat de ce, potrivit flashscore.fr.

De ce nu a primit Simona Halep wild card la Roland-Garros. „Sunt alegeri foarte dificile”

17:55, 25.05.2024 - Simona Halep, aflata pe locul 1139 in clasamentul WTA, rateaza editia din acest an a turneului de la Roland-Garros. Ea nu a primit wild card, iar directoarea turneului, Amelie Mauresmo, a explicat de ce, potrivit flashscore.fr, preluat de News.ro.

Simona Halep va juca astazi la Trophee Clarins impotriva americancei McCartney Kessler

14:46, 15.05.2024 - Meciul Simonei Halep de la Paris, in cadrul turneului Trophee Clarins (WTA 125), amanat ieri din cauza ploii, se va disputa miercuri, 15 mai, la ora 15:00. Romanca, acum pe locul 1149 WTA, va juca impotriva americancei McCartney Kessler, locul 123 WTA. Halep a aflat și ca nu va participa la turneul…

Lovitura dura pentru Simona Halep. Tenismena nu va juca la turneul Roland Garros

09:26, 15.05.2024 - Simona Halep a primit o lovitura dura din partea organizatorilor de la Roland Garros. Romanca nu a primit wildcard pentru a participa la turneul ce va avea loc in perioada 26 mai - 9 iunie 2024, cele opt invitații fiind oferite altor sportive.

Lovitura pentru Simona Halep - Organizatorii turneului ei preferat refuza sa o primeasca

23:05, 14.05.2024 - Organizatorii Roland Garros au anuntat marti, 14 mai, lista jucatoarelor invitate pe tabloul de calificari, dar si pe cel principal. Simona Halep nu a primit wild-card-ul pentru cel mai important turneu pe zgura din lume.

Lovitura totala pentru Simona Halep! Americanii ii spulbera visul romancei. S-a aflat inaintea turneului

09:05, 19.04.2024 - Lovitura totala pentru Simona Halep. Americanii ii spulbera visul romancei. Totul s-a aflat inaintea turneului.Simona Halep a castigat meciul carierei la TAS, dupa ce si-a dovedit nevinovatia in cazul de dopaj.Vezi AICI dezvaluirea dureroasa care ii spulbera visul Simonei Halep...


Ce parere ai despre aceasta stire?