Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bucurie în familia liderului separatist de la Tiraspol. Nina Ștanski a născut o fetiță

Publicat:

Bucurie in familia liderului separatist de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk. In aceasta, soția acestuia, fostul pretins ministru al din regiunea transnistreana, Nina Ștanski, a nascut o fetița.

Informația a fost facuta publica pe site-ul așa-numitei administrații de la Tiraspol, president.gospmr.ru.

"Pe 16 ianuarie, la Tiraspol, in jurul orei 5 dimineața, in familia președintelui Transnistriei, Evgheni Șevciuk, s-a nascut o fata. Soția șefului statului și copilul se simt bine", se arata in mesaj. 

Publika.md amintește ca liderul autoproclamatei regiuni nistrene,…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in familia Rotariu: Dana, soția fostului internațional Iosif Rotariu, a decedat

14:55, 26.05.2024 - Dana Rotariu, sotia fostului international Iosif Rotariu, a murit duminica dimineata, a anuntat clubul Poli Timisoara."Din pacate viata este cruda. Sotia marelui Iosif Rotariu s-a stins din viata in dimineata zilei de astazi.Sincere condoleante familiei Rotariu.

Printul Archie, fiul lui Harry și Meghan, a implinit cinci ani. El nu și-a petrecut nicio zi de naștere alaturi de familia sa britanica

10:35, 06.05.2024 - Nascut la Londra, Archie isi sarbatoreste implinirea celor cinci ani in California, acolo unde Prințul Harry și Meghan Markle s-au stabilit dupa cinci luni de la nasterea primului lor copil.

George Simion a devenit tatic. Soția liderului AUR a nascut un baiețel

08:35, 25.04.2024 - Soția lui George Simion a nascut primul copil al familiei, un baiețel. Anunțul a fost facut de președintele AUR pe pagina sa oficiala de facebook. Citește și: Ana-Maria Branza va purta, din partea Romaniei, flacara olimpica, la sosirea acesteia in Franta Simion a publicat o fotografie cu soția sa, Ilinca,…

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Un voluntar rus care a gazduit și repatriat sute de ucraineni a murit in inchisoare. Familia, anunțata la trei zile dupa deces: „Tatal meu s-a sinucis”

19:40, 09.04.2024 - Aleksandr Demidenko, un voluntar originar din regiunea Belgorod care a depus eforturi pentru repatrierea a sute de cetațeni ucraineni, a murit in inchisoare in așteptarea procesului, relateaza Meduza.Potrivit Meduza, care citeaza un canal de Telegram, familia lui Demidenko a fost anunțata despre deces…

„Limbaj batjocoritor” pentru mama lui Navalnii

19:51, 21.03.2024 - O instanta din orasul Labitnanghi din Siberia, situat in apropierea lagarului unde a murit disidentul rus Aleksei Navalnii, a respins actiunea intentata de mama acestuia pe motiv ca fiul ei nu a beneficiat de ingrijiri medicale corespunzatoare, transmite Reuters. Informatia a fost facuta publica joi…

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Flutur dezlanțuit impotriva PSD-iștilor: ”Mi-ați atacat familia in ultimul hal, mi-ați lasat soția șomera (Dumnezeu sa o ierte!), mi-ați facut armaghedoane și dosare politice ca sa ma terminați. OPRIȚI-VA!”

15:45, 05.03.2024 - Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, s-a dezlanțuit impotriva social democraților suceveni dupa ce aceștia au lansat mai multe ”torpile” la adresa sa legat de racolarile de primari acuzandu-l de ”demagogie și ipocrizie”. Mai mult PSD-iștii au dat pe piața un sondaj in care intre liderul…


Ce parere ai despre aceasta stire?