Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bucureștenii, atacați în fiecare an de căpușe, țânțari și omizi. A început invazia omizilor

Publicat:

Parinții sunt disperați. Colonii de omizi ataca parcurile bucureștene. Daca de țanțari se feresc cu ajutorul soluțiilor, in cazul omizilor, oamenii sunt disperați.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta in Romania! Rebeca din Argeș și fiica ei au disparut de acasa! Parinții fetei o cauta disperați / FOTO

13:45, 03.06.2024 - Este alerta in Romania! Rebeca și fiica ei au disparut fara urma de acasa. Parinții ei nu mai știu nimic de ele și le cauta cu disperare. Rebeca este mama singura și face sacrificii mari pentru a-și crește fetița. A lucrat și in strainatate, intr-un bar de striptease.

Fetița de doi ani, disparuta din fața casei, in Dolj. Parinții sunt disperați!

19:40, 27.05.2024 - Poliția are nevoie de ajutorul romanilor. O fetița in varsta de doi ani a disparut in jurul pranzului și nu s-a mai intors. Parinții au anunțat autoritațile și au inceput cautarile pentru a o gasi pe micuța.

Caz incredibil la o școala de top din Cluj: Copilul unor polițiști iși terorizeaza colegii pentru ca oricum „nu poate pați nimic”

13:06, 15.05.2024 - Elevii unei clase de la Liceul Avram Iancu se confrunta zilnic cu acte de bullying și violența fizica și verbala din partea colegului lor de clasa, T.C., fiul a doi polițiști din cadrul IPJ Cluj. Parinții elevilor au depus numeroase plangeri, atat la conducerea școlii cat și la Inspectoratul Școlar…

Alerta in Romania! Au fost depistați tanțari care raspandesc malaria. Cat de periculoși sunt

23:45, 25.04.2024 - Este alerta in Romania! A fost depistata prezența unor țanțari care raspandesc malaria in țara noatra. Medicii au tras un semnal de alarma, dupa ce acest tip de insecte au ajuns in Europa. Iata la ce pericole te poți expune din cauza lor!

Unul dintre copiii batuți de educatoarea din Ploiești are autism. Parinții lui au fost disperați

14:30, 01.04.2024 - Apar informații halucinante despre ororile care se intamplau la gradinița din Poliești, unde o educatoare este acuzata ca ii batea și jignea pe copii. Unul dintre ei are autism, iar parinții lui sunt disperați. Copilul nu a vrut sa mai mearga la școala, de frica ei.

Școala din Capitala, plina de ploșnițe. Elevii, in pericol, parinții sunt revoltați

14:20, 20.03.2024 - Conducerea Școlii gimnaziale „Ion I.C.Bratianu”, din sectorul 5 al Capitalei, nu a avut nimic de spus cu privire la problema care nu este tocmai noua. Invazia ploșnițelor in salile de clasa a inceput in urma cu trei saptamani.„Știu toți parinții, copilul meu a observat, el a facut o poza, m-a și sunat…

Facturi de INFARCT in luna februarie. Bucureștenii care stau la bloc sunt disperați

12:35, 19.03.2024 - Astfel, pentru un apartament cu doua camere, oamenii au platit și de 600 de lei. Dupa mai multe sesizari la compania de termoficare, oameni au primit o explicație halucinanta. Li s-a spus ca s-au facturat mai multe zile de consum.  "M-am speriat cand am vazut. Impartiti si dumneavoastra la 30 de apartamente,…

O comuna intreaga din Mehedinți, fara apa potabila. Oamenii sunt disperați: "Miroase a mortaciune. Nu poți trai, ce sa mai"

07:50, 14.03.2024 - Oamenii din comuna Vladaia spun ca risca se imbolnaveasca din cauza apei de la robinet, așa ca acum o folosesc doar in scop menajer și prefera sa mearga la fantanile din sat sa care apa cu bidoanele. Cel mai greu este pentru batrani sau cei cu probleme de sanatate."Nu beau ca e cu clor. Vine matase…


Ce parere ai despre aceasta stire?