Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brad Pitt: M-am lăsat de marijuana pentru că deveneam o gogoaşă

Publicat:

„Ma ascundeam de celebritate, fumam prea multa marijuana, stateam pe canapea si ma transformam intr-o «gogoasa». Chiar m-am enervat si ma intrebam de ce faceam asta. Am avut depresie, nu mai stiu...acum zece ani", a declarat actorul.

CUnoscutul actor este nominalizat la ,  in cadrul categoriei Cel mai bun actor intr-un rol principal, pentru rolul din „Moneyball".

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Florin Piersic a dat vestea chiar din spital. Marele actor a ținut morțiș ca fanii sa afle de la el: “Va iubesc pe toți”

20:20, 13.05.2024 - Marele actor se afla, inca, pe un pat de spital, internat la Spitalul „Foișor”. Dupa intervenția chirurgicala de urgența de aici, Florin Piersic a dat vestea chiar din spital. De altfel, marele actor a ținut morțiș ca fanii sa afle de la el cum se simte. Medicii spun ca marele actor se recupereaza bine…

Doliu in lumea teatrului din Romania! Un cunoscut actor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani / FOTO

16:45, 13.04.2024 - Lumea teatrului din Romania e in doliu! A murit Constantin Cojocaru. Cunoscutul actor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani. Tristul anunț al trecerii lui in neființa a fost facut de reprezentanții Teatrului Odeon.

”Imi punea ca ma iubește mult”. O romanca, țepuita de 1.300 de euro, dupa ce a crezut ca vorbea Brad Pitt. Femeia s-a indragostit de marele actor / FOTO

23:40, 27.03.2024 - Intr-o poveste care pare desprinsa din lumea filmului, o femeie din Romania a cazut prada unei inșelatorii online ce a avut ca rezultat pierderea sumei de 1.300 de euro. Efectuand plați in speranța ca discuta cu celebrul actor Brad Pitt, aceasta a fost victima unei inșelatorii sentimentale care a pus-o…

Cei doi romani din Olanda care și-au ucis prietenul pentru 500 de euro au fost condamnați la 12 ani de inchisoare. Victima avea 26 de ani: "Am lasat baiatul sa doarma"

18:55, 16.03.2024 - 12 ani de inchisoare. Aceasta este pedeapsa primita de cei doi romani care și-au omorat prietenul pentru 500 de euro. Alexandru, un tanar in varsta de 27 de ani, a fost ucis in bataie de cei pe care ii credea apropiați.

Imagini incredibile de la Premiile Oscar 2024! John Cena a ales o ținuta cu care i-a lasat pe toți fara cuvinte / FOTO

09:16, 11.03.2024 - John Cena a avut o apariție incredibila pe scena Premiilor Oscar 2024. Luptatorul a ales o ținuta cu care i-a lasat pe toți fara cuvinte. In timp ce unii l-au apreciat pentru curaj, alții nu au ezitat sa ironizeze alegerile lui John Cena, in materie de haine!

Premiile Oscar 2024. Lista completa a caștigatorilor: Oppenheimer a luat tot, Cillian Murphy cel mai bun actor și Nolan cel mai bun regizor

08:11, 11.03.2024 - Premiile Oscar 2024 au fost decernate in noaptea de duminica spre luni, la Dolby Theatre din Los Angeles. Vedetele s-au reunit la gala anuala a premiilor Oscar, ajunsa la cea de-a 96-a editie, pentru a celebra starurile din cinematografie. Marele premiu a mers la filmul „Oppenheimer”, in regia lui Christopher…

(video) „E incredibil!”: Moldoveanul care canta la fierastrau i-a lasat masca pe jurații de la Romanii au talent

18:20, 09.03.2024 - Sergiu canta de la varsta de 4 ani, este naist profesionist. A absolvit Conservatorul din Chișinau la clasa de nai, precum și o școala de muzica la instrumentele pian, acordeon, fluier, nai scrie protv.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?