Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BOMBĂ în showbiz! Ispita sexy şi rea i-a spus ”ADIO” iubitului! Declarații EXCLUSIVE

Publicat:

Cu ceva timp in urma declara ca este o femeie implinita sentimental si viseaza la o nunta ca-n povesti. Cu toate astea, pentru ispita sexy si rea din show-ul matrimonial „” momentul in care a trebuit sa-i spuna „adio” iubitul a fost inevitabil.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Impacare istorica! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ingropat securea razboiului! Declarații exclusive de la impresara

08:40, 14.05.2024 - Anamaria Prodan a vorbit in exclusivitate despre impacarea dintre ea și Laurențiu Reghecampf, impacare care a avut loc de curand. Impresara spune ca nu iși mai dorește ca acest scandal sa continue, așa ca amandoi au luat in calcul varianta de a divorța la notar.

Iasmina Halas, primele declarații dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii! EXCLUSIV!

18:45, 30.04.2024 - Dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, acum Iasmina Halas face lumina in acest caz. In exclusivitate pentru Spynews.ro, focoasa blonda ne spune adevarul. E sau nu intr-o relație cu tanarul? Aflam chiar acum!

S-au casatorit in mare secret, acum divorțeaza cu acuzații grave: “Nu credeam ca o sa o fac vreodata”. Bomba momentului in showbiz

08:35, 25.04.2024 - Un cuplu celebru a ajuns la final de drum, cand nimeni nu se aștepta. Cei doi s-au casatorit pe ascuns și au incercat sa fie cat mai discreți și la fel au decis sa și divorțeze. Au trait o frumoasa poveste de iubire, dar acum se despart și iși aduc acuzații grave. Divorțeaza dupa doi […] The post S-au…

Frații Stoica, declarații exclusive despre cele mai grele momente din cariera! "Dumnezeu m-a impins din spate" / VIDEO

22:50, 18.04.2024 - Frații Stoica fac declarații exclusive despre cele mai grele momente prin care au trecut in sport. Cum a inceput cariera celor doi, dar și cum a fost drumul spre succes. Andrei și Bogdan Stoica vorbesc despre provocarile prin care au trecut.

La ce condamnare se așteapta Dana Badea, in procesul in care este judecata! Fosta ispita marturisește ca a avut ghinion. Declarații exclusive!

22:50, 04.04.2024 - Dana Badea face declarații exclusive despre procesul in care este cercetata impreuna cu partenerul sau, Alin Borcan. Fosta ispita vorbește despre condamnarea pe care o așteapta, dar și despre lecțiile pe care le-au invațat din aceasta intamplare nefericita.

Din ce face bani, in prezent, Oana Zavoranu! A pierdut 50.000 de euro, dar a și caștigat. Declarații exclusive / VIDEO

22:50, 26.03.2024 - Din ce face bani, in prezent, Oana Zavoranu. Bruneta face declarații exclusive despre ocupația care ii aduce venituri, in momentul de fața. Care este cea mai mare suma pe care vedeta a caștigat-o din noua afacere.

S-a desparțit de iubita pe care a cerut-o de soție la un concert! Fosta ispita de la Insula Iubirii confirma separarea, dupa doi ani de relație: ”Perspectivele erau diferite”

22:51, 27.02.2024 - Daca in urma cu jumatate de an o cerea de soție in fața tuturor, la un concert de-al artistei Oana Radu, iata ca s-a produs și desparțirea! O fosta ispita de la Insula Iubirii confirma ca a avut loc separarea dintre el și iubita. Ce s-a intamplat și de ce au ajuns cei doi sa nu-și mai vorbeasca. Declarații…

Ce pretenții are Rux și Opulența de la viitorul iubit! Influencerița da carțile pe fața. Declarații exclusive

23:51, 25.02.2024 - Ce pretenții are Rux și Opulența de barbatul din viața ei. Bruneta ne-a dezvaluit care sunt calitațiile pe care ar trebui sa le intruneasca viitorul iubit. Influencerița vorbește deschis despre prioritați, dar și despre empatie.


Ce parere ai despre aceasta stire?