Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bogdan Mocanu a ajuns la spital și este internat! Artistul se confruntă cu probleme de sănătate, după ce analizele nu i-au ieșit bine: ”Dacă continui așa vor apărea complicații”

Publicat:

a ajuns la spital, iar in aceste momente se afla internat. Cantarețul face primele declarații pentru Spynews.ro despre probleme cu care se confrunta. Din pacate, artistul nu este tocmai bine, conform rezultatelor analizelor. Iata ce afirma interpretul și despre oamenii care ii sunt alaturi in aceasta perioada.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.

Jorge a fost operat dupa o accidentare grava la genunchi. Imagine cu artistul de pe patul de spital.„Am facut primii pași la 7 dimineața”

10:46, 20.03.2024 - Jorge a fost pana de curand unul dintre concurenții de la Survivor All Stars, insa, acesta a fost eliminat mai repede decat credea, dupa ce s-a accidentat la genunchi. De altfel, el a mai participat la show in trecut și s-a confruntat cu aceeași problema. Astfel ca, artistul a avut nevoie de ajutorul…

Placido Domingo se confrunta cu probleme de sanatate. Artistul internațional și-a anulat concertele din Romania

20:50, 29.02.2024 - Vești triste pentru fanii muzicii! Placido Domingo se confrunta cu probleme de sanatate. Artistul internațional și-a anulat toate concertele din Romania. Iata care este starea de sanatate a starului!

Cu ce probleme de sanatate se confrunta Georgiana Lobonț. Artista s-a testat și pentru gripa: „Nu pot dormi de cat de rau ma simt” / FOTO

14:00, 27.02.2024 - Georgiana Lobonț nu trece prin cea mai buna perioada. Artista le-a povestit fanilor ca de cateva zile se confrunta cu probleme de sanatate serioase, iar ultimele nopți au fost mai mult nedormite, din cauza starilor de rau.

Cu ce probleme de sanatate se confrunta fiul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu: „E destul de...”. Mika se afla in spital / FOTO

15:15, 25.02.2024 - Fiul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu se confrunta cu probleme de sanatate, iar vedeta a transmis ieri ca a ajuns cu micuțul ei la spital, de urgența. Mika se afla și acum in spital, iar fosta concurenta de la America Express a transmis faptul ca a aflat ce are baiatul ei. Iata ce postare a facut…

Giulia și Vlad Huidu trec prin momente grele. Fiul lor a fost internat in spital din cauza unor probleme de sanatate

18:10, 24.02.2024 - Mika, fiul lui Vlad Huidu și al Giuliei Anghelescu a ajuns de urgența la spital din cauza unor dureri pe care nu le-a mai putut suporta. Ce se intampla cu micuțul, dar și ce au transmis parinții sai in mediul online.

Fiul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu se confrunta cu probleme de sanatate. Mika a ajuns la spital: „O noapte alba...” / FOTO

13:25, 24.02.2024 - Fiul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu se confrunta cu probleme de sanatate. Mika a ajuns de urgența la spital, dupa ce seara trecuta s-a simțit foarte rau. Iata ce a pațit baiatul celor doi foști concurenți de la America Express, dar și ce postari au facut ei prin intermediul rețelelor de socializare!

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!


Ce parere ai despre aceasta stire?