Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Boby și familia, primele declarații după ce s-au infectat cu COVID-19. Soția a avut o formă mai gravă: „A fost puțin mai rău” / VIDEO

Publicat:

Utimele zile au fost grele pentru Boby și familia lui. Indragitul artist, soția și copilul lui au primit rezultat pozitiv la testul Covid-19 in urma cu cateva zile. Cei trei se simt mai bine acum și au putut face primele declarații, prin Skype, la .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Radu Mazare, primele declarații dupa ce a fost eliberat. “Nu ma mai intereseaza sub nicio forma…”

19:45, 27.05.2024 - Radu Mazare a facut declarații dupa ce a ieșit din Penitenciarul Jilava, afirmand ca nu mai este interesat de viața publica in niciun fel și ca nu a fost speriat in inchisoare, dar considera ca timpul petrecut acolo a fost suficient. “Nu ma mai intereseaza sub nicio forma viata publica. Nu ma mai intrebati…

Soția lui Radu Mazare, primele declarații dupa anunțul ca fostul primar al Constanței va fi eliberat

17:35, 27.05.2024 - Roxana Mihaela Mazare, soția fostului edil al Constanței Radu Mazare, a declarat luni, in fața Penitenciarului Rahova, ca a primit vestea eliberarii acestuia cu mare bucurie. „Aseara aveam in suflet dorința, dar de la a dori pana la a se realiza e cale lunga”, a spus ea.

Ce spune Roxana, soția lui Radu Mazare, despre eliberarea fostului primar. Primele declarații: „Sa avem o viața liniștita”

17:31, 27.05.2024 - Zi importanta pentru Radu Mazare! Fostul primar al Constanței a fost eliberat dupa cinci ani de arest. Soția sa, Roxana Mazare a oferit mai multe detalii despre perioada dificila prin care a trecut singura!

Acces Direct. Familia barbatului ucis, in Crangași, primele declarații dupa crima de aseara. A fost omorat in fața trecatorilor: „Nu m-a bagat nimeni in seama”

18:30, 15.05.2024 - Un barbat a fost ucis ieri in Crangași de doi tineri in varsta de 16 și 20 de ani. Tinerii l-au lovit pana cand l-au omorat, sub privirile trecatorilor. Barbatul se intorcea de la munca și ar fi vrut sa iși apere copila. Familia a aflat de la un vecin ca a murit.

Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat in urma cu puțin timp. Primele declarații

15:10, 09.05.2024 - Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost supus unei intervenții in urma cu puțin timp! Primele declarații facute pe o rețea de socializare despre starea lui de sanatate.

Soția lui Costel Corduneanu, din nou la mormantul interlopului, in noaptea de Inviere. Adrian „Beleaua” Corduneanu, declarații dureroase: „Trebuie sa ținem piept...”

12:26, 05.05.2024 - Familia lui Costel Corduneanu trece prin momente grele. Vineri s-au implinit doua saptamani de cand interlopul a fost inmormantat, iar cei dragi iși revin cu greu dupa moartea lui. Aceasta perioada este și mai dificila, asta pentru ca este și primul Paște fara cel mai important lider al clanului. Ieri,…

Soția lui Omar Arnaout, primele declarații dupa ce ea și artistul au devenit parinți pentru prima data. Miruna a adus pe lume un baiețel: „Abia aștept sa...” / FOTO

16:05, 06.04.2024 - Momente unice pentru Omar Arnaout și soția lui, Miruna Deaconescu. Ieri, cei doi au devenit parinți pentru prima data. Cei doi și-au dorit ca familia sa se mareasca. Partenera artistului a adus pe lume un baiețel.

Barbatul care il acuza pe Florin Salam ca l-ar fi pacalit, primele declarații: „Ne-a asigurat ca ne da banii”. Ar fi contactat-o și pe soția manelistului

17:45, 14.03.2024 - Florin Salam este acuzat de inșelaciune, dupa ce ar fi pacalit un barbat ca va fi prezent la un eveniment privat. Ar fi luat banii, iar mai apoi nu ar fi raspuns la telefon și nici nu a mai venit la nunta. Acum, barbatul care face aceste acuzații spune ca a luat legatura și cu soția manelistului și…


Ce parere ai despre aceasta stire?