Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Boala năucitoare de care suferă Caroline Wozniacki. Rivala Simonei Halep se va retrage din tenis

Publicat:

a fost o buna perioada de timp numarul 1 mondial. Jucatoare temperamentala și cu un fizic extrem de placut, a caștigat bani mulți și din publicitate. Din pacate, o veste teribila a dat-o peste cap in octombrie 2018. Nu se știe cat timp va mai putea juca tenis.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alize Cornet se retrage din tenis dupa Roland Garros! Un sfarșit emoționant pentru o cariera extraordinara

16:30, 28.04.2024 - Jucatoarea franceza de tenis Alize Cornet, in varsta de 34 de ani, a anuntat ca isi va incheia cariera dupa editia din acest an a turneului de la Roland Garros, ce va avea loc in perioada 26 mai-9 iunie, a anuntat ea intr-un interviu difuzat sambata de postul Canal Plus, citat de AFP.

Alegerile de duminica i-au aratat presedintelui Erdogan de ce anume sufera partidul sau: „Boala arogantei”

20:50, 03.04.2024 - Dupa esecul inregistrat la alegerile locale de duminica, presedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a reprosat colegilor din Partidul Justitiei si Dezvoltarii (AKP) ca s-au indepartat de oamenii de rand.

Cine este Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei Halep. Motivul pentru care a renuntat la o alta jucatoare de tenis: „Sper sa ne intelegem”

16:00, 20.03.2024 - Simona Halep a fost invinsa, la revenirea dupa o suspendare pentru dopaj, in trei seturi de Paula Badosa la Miami Open. Dupa meci, sportiva noastra avea sa precizeze și cine este noul antrenor. Așa ca,

Boala rara de care sufera Jador. Toata lumea se intreaba cum și-a luat permisul de conducere, daca are așa ceva!

17:35, 19.03.2024 - Jador a devenit cunoscut in Romania datorita muzicii sale, dar și a carismei. Recent, in cadrul unui podcast, acesta a vorbit despre afecțiunea de care sufera, boala care nu-i permite sa distinga culorile. Pe TikTok, fanii l-au intrebat imediat cum și-a luat permisul de conducere in aceste condiții,…

Emma Raducanu se retrage de la Miami Open! Ce se intampla cu jucatoarea de tenis

11:16, 19.03.2024 - Este vestea momentului in tenis! Emma Raducanu a luat decizia de a se retrage de la Miami Open, competiție care va incepe marți, la data de 19 martie 2024. Iata ce se intampla cu fosta campioana US Open!

Primaria Constanta: Autorizatie de construire pentru restaurarea monumentului istoric de for public Jucatoare de tenis

09:05, 12.03.2024 - Primaria Constanta a emis o autorizatie de construire, pe 8 martie 2024, ce vizeaza un monument istoric din municipiu. Prin AC 207 din 8 martie 2024, se doreste reamplasarea si restaurarea monumentului istoric de for public "Jucatoare de tenis". Documentatia este valabila 24 de luni. Monumentul urmeaza…

Halep, o fosta jucatoare de tenis: detaliul care demonstreaza cum cariera Simonei s-a oprit in 2022

07:15, 28.02.2024 - Ne place sa credem ca, printr-un scenariu demn de un film de Oscar, „Simo“ va reveni in circuit și ne va delecta, din nou, cu victoriile sale. Intr-adevar, miracole sportive se intampla, dar foarte rar. Iar situația lui Halep, la ora actuala, cere un miracol.

Andreea Mantea nu mai face tratament pentru boala autoimuna de care sufera. Doar se roaga: ‘Cred in Divinitate’

08:55, 21.02.2024 - Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din Romania. Atunci cand apare pe sticla este mereu radianta și plina de carisma, dar in realitate, vedeta de la Kanal D se confrunta de ani buni cu probleme de sanatate. Recent, ea și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre boala…


Ce parere ai despre aceasta stire?