Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Acumulăm profit cu jocuri din Europa League

Publicat:

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Prima selecție a biletului de astazi are in vedere evoluția echipei CFR Cluj, la Djungarden. Cele doua se infrunta, in manșa unica, pentru accederea in play-off-ul . Mizam pe varianta x2, ținand cont de experiențele de succes ale clujenilor in competiție, dar și de forma nu foarte convingatoare a trupei suedeze. Djungarden are o singura victorie in ultimele 6 meciuri oficiale, cel la limita bifata in faza anterioara a competiției, contra modestei Europa FC din Gibraltar.

Completam biletul cu alte doua selecții din . Pariem pentru…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Europa League: Roma vs Milan - Cine isi salveaza sezonul?

09:50, 18.04.2024 - Roma - Milan, meci contand pentru mansa a doua a sferturilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 18 aprilie, de la ora 22:00, pe Stadio Olimpico, si va fi transmis in direct de Pro Arena.

Rezultate inregistrate joi seara, in partidele tur din sferturile de finala ale Ligii Europa

00:50, 12.04.2024 - Echipa italiana Atalanta Bergamo s-a impus joi seara, in deplasare, scor 3-0, in fata gruparii engleze FC Liverpool, in prima mansa a sferturilor din Liga Europa. AS Roma a invins pe AC Milan, in deplasare, scor 1-0, informeaza news.ro.

Europa League: Slavia Praga vs Milan - Nu este loc de surprize

10:26, 14.03.2024 - Slavia Praga - Milan, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 14 martie, de la ora 19:45, pe Eden Arena, si va fi transmis in direct de Pro Arena.

Rezultate inregistrate joi seara, in prima mansa a optimilor de finala din Liga Europa

01:50, 08.03.2024 - Echipa italiana AC Milan s-a impus joi seara, pe teren propriu, scor 4-2, in fata formatiei cehe Slavia Praga, in prima mansa a optimilor Ligii Europa. Echipa franceza Marseille a invins pe Villarreal cu 4-0. Milan a avut un adversar redutabil in echipa pragheza, care a jucat in zece din minutul…

​Europa League: Milan vs Slavia Praga - Rossonerii, mari favoriti

08:30, 07.03.2024 - Milan - Slavia Praga, meci contand pentru prima mansa a optimilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 7 martie, de la ora 22:00, pe San Siro, si va fi transmis in direct de Pro Arena.

Rennes - AC Milan, duelul zilei in Europa League » „Echipa lui Pioli iși poate salva sezonul daca se califica in finala competiției”

15:15, 22.02.2024 - Rennes și AC Milan se intalnesc in manșa secunda din „optimile de finala” ale Europa League, dupa ce trupa de pe „San Siro” s-a impus cu 3-0 in tur. Italienii vor cauta sa iși imbunatațeasca jocul, dupa meciul pierdut in campionat, 2-4 in deplasare la Monza. Rennes - AC Milan, returul play-off-ului…

Europa League: Rennes vs Milan - Misiune imposibila pentru bretoni

08:26, 22.02.2024 - Rennes - Milan, meci contand pentru mansa a doua a 16-imilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 22 februarie, de la ora 19:45, pe Roazhon Park, si va fi transmis in direct de Pro Arena.

AC Milan – Rennes 3-0 si Feyenoord – AS Roma 1-1! Rezultatele zilei din Europa League si Conference League

03:00, 16.02.2024 - AC Milan – Rennes 3-0 si Feyenoord – AS Roma 1-1 au fost LIVE SCORE pe AS.ro. Dupa primele meciuri din optimile UEFA Champions League, cupele europene au continuat cu meciurile din play-off-ul pentru optimile Europa League si Conference League. Opt echipe sunt deja calificate in optimile de finala si…


Ce parere ai despre aceasta stire?