Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rezultate înregistrate joi seara, în prima manşă a optimilor de finală din Liga Europa

Publicat:
Rezultate înregistrate joi seara, în prima manşă a optimilor de finală din Liga Europa

Echipa italiana AC Milan s-a impus joi seara, pe teren propriu, scor 4-2, in fata formatiei cehe , in prima mansa a optimilor . Echipa franceza Marseille a invins pe Villarreal cu 4-0.

Milan a avut un adversar redutabil in echipa pragheza, care a jucat in zece din minutul 26, dupa eliminarea lui Diouf. Gazdele au condus cu 3-1, insa Schranz le-a dat emotii marcand la numai patru minute dupa ce a fost introdus in joc.

, echipa locala a condus cu 3-0 la pauza pe spaniolii de la Villarreal. Oaspetii au avut un jucator eliminat in minutul 62, pe Moreno,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liga Europa: AS Roma o invinge pe Milan in dubla mansa si merge in semifinalele competiției

04:15, 19.04.2024 - Echipa italiana AS Roma a dispus joi seara, pe teren propriu, scor 2-1, de formatia AC Milan, in mansa secunda a sferturilor de finala din Liga Europa, calificandu-se in semifinale, scrie news.ro.

Rezultate inregistrate joi seara, in partidele tur din sferturile de finala ale Ligii Europa

00:50, 12.04.2024 - Echipa italiana Atalanta Bergamo s-a impus joi seara, in deplasare, scor 3-0, in fata gruparii engleze FC Liverpool, in prima mansa a sferturilor din Liga Europa. AS Roma a invins pe AC Milan, in deplasare, scor 1-0, informeaza news.ro.

Rezultate inregistrate in mansa secunda a optimilor Conference League

01:20, 15.03.2024 - Aston Villa a deschis scorul prin Ollie Watkins, ajuns la al 22-lea gol inscris in toate competitiile stagionale, dar si-a pierdut golgeterul, inlocuit repede dupa gol, din cauz aunei accidentari la genunchi. Englezii au inscris pentru 2-0 in partea secunda, apoi Mannsverk a primit cartonasul rosu si…

Favoritele Milan, West Ham, Benfica si Marseille s-au calificat in sferturi

22:45, 14.03.2024 - Echipa italiana AC Milan a castigat si returul optimilor din Liga Europa, invingand joi seara, in deplasare, scor 3-1, gruparea ceha Slavia Praga. Italienii s-au calificat in sferturi, alaturi de West Ham, Benfica si Marseille, potrivit news.ro Milanezii au venit la Praga sa lupte pentru calificare,…

Europa League: Slavia Praga vs Milan - Nu este loc de surprize

10:26, 14.03.2024 - Slavia Praga - Milan, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 14 martie, de la ora 19:45, pe Eden Arena, si va fi transmis in direct de Pro Arena.

Doua brigazi de arbitri romani, delegate de UEFA in optimile cupelor europene

19:45, 12.03.2024 - Arbitrii romani Istvan Kovacs și Radu Petrescu au fost delegați de UEFA la doua meciuri din returul optimilor de finala din Europa League și Conference League, care vor avea loc joi, 14 martie. Istvan Kovacs va arbitra duelul dintre Villarreal (Spania) și Marseille (Franța), returul optimilor de finala…

​Europa League: Milan vs Slavia Praga - Rossonerii, mari favoriti

08:30, 07.03.2024 - Milan - Slavia Praga, meci contand pentru prima mansa a optimilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 7 martie, de la ora 22:00, pe San Siro, si va fi transmis in direct de Pro Arena.

Europa League: Rennes vs Milan - Misiune imposibila pentru bretoni

08:26, 22.02.2024 - Rennes - Milan, meci contand pentru mansa a doua a 16-imilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 22 februarie, de la ora 19:45, pe Roazhon Park, si va fi transmis in direct de Pro Arena.


Ce parere ai despre aceasta stire?