Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Brad, totul despre arestarea logodnicului său: "L-au urât la acea vreme, toată lumea mi-a întors spatele"

Publicat:

si iubitul sau, , sunt impreuna de 11 ani, insa, la un moment dat, au trecut printr-un moment de grea incercare. Partenerul de viata al Biancai a fost arestat, in SUA, sub acuzatia de tranzactie de arme, catalogata drept infractiune de terorism. Acum, la aproape doi ani de la arestarea iubitului sau, vedeta vorbeste deschis despre trairile sale.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se afla in spatele arestarii adjunctului lui Șoigu

06:35, 26.04.2024 - Arestarea lui Ivanov a provocat speculații in spațiul informațional rusesc cu privire la o noua runda de schimbari de personal in armata rusa și anumite surse susțin ca reținerea acestuia face parte din conflictele fracțiunilor de la Kremlin, arata Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW).

Romania, in genunchi in fața fetelor care au intors spatele echipei: anomalia care „pateaza“ victoria cu Ucraina

07:15, 16.04.2024 - Romania s-a calificat, in premiera, pentru Billie Jean King Cup Finals (12-17 noiembrie, Sevilla) pe munca și determinarea cuplului Ana Bogdan – Jaqueline Cristian. Șeful federației, George Cosac, e insa cu gandul la readucerea in lot a unor jucatoare care au refuzat sistematic convocarea.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 10, sezonul 2. Anca Androne: „Te putea mușca, in orice moment, orice animal veninos!”

23:05, 22.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Iulia Vantur, apariție de mare efect dupa ce s-a intors in India. Rochia in stil indian i-a venit de minune FOTO

15:30, 22.03.2024 - Lumea mondena indiana s-a strans recent la un eveniment plin de eleganța și, așa cum era de așteptat, de vedete una și una. Printre acestea și Iulia Vantur, care a avut apariție de mare efect dupa ce s-a intors in India.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vreme rea in 27 de județe. Ninsori, vant și ploi in Romania

10:46, 12.02.2024 - Cu puțin timp in urma, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis mai multe avertizari meteo cod galben de vreme rea. Potrivit meteorologilor, aceste atenționari vizeaza 27 de județe din țara.

Incendiu in spatele Kaufland Maraști. Nu s-a aprins depozitul, așa cum crede lumea - VIDEO

19:30, 06.02.2024 - Un incendiu a izbucnit, marți seara, in spatele supermarketului Kaufland Maraști. Cititorii ne-au semnalat ca ar arde depozitul, dar de fapt a fost un incendiu de vegetație uscata extins la conductele de termoficare.Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin in aceste momente pentru…

Participare civica redusa? Alin Tomuș: „Atata vreme cat ceea ce inveți in școala devine in viața un zid, și nu o fereastra prin care sa privești lumea, lucrurile vor arata in continuare așa!”

19:10, 05.02.2024 - Participare civica redusa? Alin Tomuș: „Atata vreme cat ceea ce inveți in școala devine in viața un zid, și nu o fereastra prin care sa privești lumea, lucrurile vor arata in continuare așa!” Participare civica redusa? Alin Tomuș: „Atata vreme cat ceea ce inveți in școala devine in viața un zid, și…

Ghicitoarea Maria Ghiorghiu arunca in aer progozele meteo: Va ninge ca in filme!

17:21, 03.02.2024 - Daca urmariți prognozele meteo din Romania cu siguranța ați sesizat ca nu mereu ceea ce anunța meteorologii coincide cu ceea ce se intampla cu adevarat afara. O alerta meteo de vreme rea poate fi inlocuita rapid cu o alta de vreme calduroasa.Specialiștii in meteorologie sunt contraziși chiar și de…


Ce parere ai despre aceasta stire?