Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Betty Salam, încurajată de fanii tatălui ei, după ce artistul a suferit un infarct: „Ai talentul de la Dumnezeu, să fii sănătoasă și să-ți trăiască tăticuțul!

Publicat:

Dupa ce artistul  a suferit un infarct și a anunțat ca se retrage temporar de pe scena, fiica lui cea mare, Betty, a primit foarte multe mesaje de incurajare de la fani. Admiratorii nu au putut ramane insensibili, mai ales ca artista și-a pierdut mama cu cațiva ani in urma, iar tatal ei este totul pentru ea.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Schimbare de look pentru Delia. Nu ai mai vazut-o asa, ce parere au fanii: “Prea o dai in penibil”

19:30, 24.03.2024 - Artista a reușit sa starneasca un val uriaș de reacții cu cea mai recenta apariție. Admiratorii sai nu au ezitat sa iși exprime opiniile cu privire la noua schimbare de look pentru Delia. Parerile au fost imparțite, unii nu au fost deloc impresionați. Delia a facut o noua schimbare de look Delia nu…

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.

Catalina Ponor a nascut al doilea copil: „Bine ai venit in aceasta lume”. Ce imagine a postat din spital cu bebelușul

11:11, 13.03.2024 - Catalina Ponor a devenit mama pentru a doua oara. Fosta mare gimnasta a facut anunțul printr-o postare pe Instagram, acolo unde e urmarita de peste 100.000 de fani. A și aratat o poza cu bebelușul din spital. In noiembrie 2023 s-a aflat ca fosta sportiva Catalina Ponor e insarcinata cu al doilea copil.…

Cum s-a filmat Cristina Șișcanu, dupa inmormantarea tatalui. Vedeta si-a suparat fanii: „Sunt buni si banii, dar esti prea de tot!”

09:11, 12.03.2024 - Cristina Șișcanu depașește cea mai dificila persoana a vieții sale. Soția lui Madalin Ionescu și-a pierdut tatal, tragedie care i-a dat complet existența peste cap. Chiar și in aceasta perioada de doliu, fanii tot i-au gasit nod in papura și i-au marturisit cat de suparați sunt pe ea. Ce critici a primit…

Irina Fodor spune ce probleme are la filmarile Asia Express 2024: „Cred ca pun din gradele astea in bagaj, sa mai aduc și acasa”

14:55, 11.03.2024 - Irina Fodor a recunoscut in cea mai recenta postare pe rețelele de socializare ca are o mare problema la filmarile emisiunii „Asia Express 2024”. Prezentatoarea s-a plans pe internet, iar fanii au reacționat: „Clima asiatica iți priește”. In urma cu mai bine de o saptamana, Irina Fodor a plecat la Asia…

Betty Salam, fiica lui Florin Salam, nu a participat la inmormantarea mamei ei. Care a fost motivul și cine a luat aceasta decizie

11:26, 19.02.2024 - In urma cu 15 ani, Betty Salam a trecut prin cel mai cumplit moment din viața ei. Fiica lui Florin Salam și-a pierdut mama pe cand era doar un copil. Fanica, prima soție a manelistului, a pierdut lupta cu o boala crunta la varsta de 27 de ani.

Victor Ponta, in doliu! O persoana foarte draga fostului premier a murit, dupa ce ar fi suferit un infarct

14:35, 13.02.2024 - Victor Ponta, fostul prim-ministru al Romaniei, este in doliu dupa ce o persoana foarte apropiata lui a incetat din viața. Se pare ca ruda acestuia ar fi suferit un infarct și a murit la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?