Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BESTIE, NU MEDIC! Un urolog, acuzat că ar fi abuzat sexual peste o sută de băieţi

Publicat:

Un urolog din Austria este acuzat ca ar fi abuzat sexual peste o suta de baieti, care i-au fost pacienti. 40 dintre ei aveau mai putin de 14 ani. Cazul a iesit la iveala dupa ce mama unui baiat l-a acuzat pe medic de abuzarea fiului ei minor.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Unul din 12, la inchisoare. Sentința in cazul unui clan din Tinca, acuzat ca ar fi forțat o minora violata sa renunțe la plangere

15:45, 25.04.2024 - Un singur inculpat, din cei 12 trimiși in judecata pentru ca ar fi amenințat o adolescenta sa-și retraga plangerea pentru viol, a fost condamnat la inchisoare cu executare printr-o sentința data joi de Judecatoria Salonta.

Xtra Night Show. Lolrelai, prima reacție, dupa ce a fost audiata soția doctorului acuzat ca ar fi abuzat-o. Dezvaluirile facute de blondina: „Am avut ocazia...” / VIDEO

11:45, 10.04.2024 - Lolrelai a avut o prima reacție, la scurt timp dupa ce a fost audiata soția doctorului acuzat ca ar fi abuzat-o. Dezvaluirile facute de blondina. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.


Ce parere ai despre aceasta stire?