Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BATAIE IN PARLAMENT - Dezbaterile pe tema austeritatii a iscat o bataie in Parlamentul italian

Publicat:

Deputatii din , partid care face din coalitia de guvernamant, s-au batut, miercuri, cu parlamentari din cadrul partidului de opozitie al lui , in timpul unor dezbateri despre masurile de austeritate, relateaza , in editia electronica.

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Parlamentul, in ședința. Deputat BCS: „Luați va rog mainile de la butoane ca o sa fie consecințe”. Grosu: Umblați cu amenințari?!

17:56, 16.05.2024 - Deputații s-au intrunit intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 27 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința: Raportul de activitate al ANI pentru anul 2023, audiat

11:41, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

De ce s-au luat la bataie deputații din parlamentul georgian

19:41, 15.04.2024 - Deputatul georgian Alexandr Elisashvili, din partea Partidului Cetațenilor, aflat in opoziție, s-a luat la bataie cu Mamuka Mdinaradze, secretar executiv al partidului de guvernamint Visul Georgian – Georgia Democratica și lider al majoritații parlamentare, in timpul dezbaterii proiectului de lege privind…

Parlamentul a modificat destinația transferurilor la sursele de finanțare a Fondului de susținere a populației

09:31, 22.03.2024 - Deputații au adoptat, in a doua lectura, proiectul de lege care prevede modificarea destinației transferurilor la sursele de finanțare a Fondului de susținere a populației. Inițiativa legislativa a fost votata de 58 de deputați. Din 1 octombrie 2023, cind a fost inițiat procesul de reformare și consolidare…

Parlamentul a adoptat legea vinatorii și a protecției fondului cinegetic

09:30, 15.03.2024 - Deputații au adoptat, la ședința plenara de astazi, Legea vinatorii și a protecției fondului cinegetic. Inițiativa legislativa a fost elaborata de deputatele din Fracțiunea „Partidul Acțiune și Solidaritate”, Larisa Voloh și Ina Coșeru, in comun cu reprezentanții Ministerului Mediului, Agenției Moldsilva…

(live/update) Parlamentul, in ședința: De la 1 martie, vaduvele de razboi, copiii și parinții veteranilor vor primi indemnizații majorate

11:20, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Grosu catre deputați: „Ce-i cu voi oameni buni?! La lucru”

10:45, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Grosu catre deputați: „Cei cu voi oameni buni?! La lucru”

10:41, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.


Ce parere ai despre aceasta stire?