Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: ''Un soț înfuriat îi trimite lui soacră-sa un mesaj”. Glumele care îți vor aduce zâmbetul pe buze

Publicat:

Ziua de marți nu este chiar pe placul tuturor, insa și trezitul de dimineața poate fi destul de dificil pentru mulți dintre noi, mai ales daca obișnuim sa adormim la ore tarzii. Daca vrei sa-ți incepi ziua cu zambetul pe buze, noi iți prezentam cele mai tari bancuri care cu siguranța iți va reda zambetul și te vor face sa te simți mai bine. Iata care sunt cele mai amuzante glume!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premierul Ucrainei, mesaj tranșant dupa ce Klaus Iohannis a anunțat ca Romania nu va trimite sistem Patriot

12:30, 23.05.2024 - Prim-ministrul Ucrainei, Denis Anatoliovici Smihal, afirma ca o victorie a Ucrainei impotriva Rusiei ar fi "victoria tuturor democratiilor", dar este necesar sprijinul continuu al partenerilor si aliatilor Kievului.

Marea Chinei e prea mica! Ferdinand Marcos Jr. nu se teme de China și trimite un mesaj clar Beijing-ului: 'Filipine iși va apara viguros teritoriul'

13:20, 18.05.2024 - Președintele filipinez Ferdinand Marcos Jr. a declarat sambata ca țara va „apara cu fermitate ceea ce este al nostru”, intr-o referire puțin voalata la tensiunile tot mai mari cu China din cauza disputelor maritime, scrie Reuters, potrivit Mediafax.Comportamentul impotriva intrușilor care nu respecta…

Banc: „Un barbat se saturase sa fie considerat sub papucul nevestei sale”. Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

10:25, 13.05.2024 - Se spune ca rasul este cel mai bun medicament, de aceea, in randurile de mai jos, ți-am pregatit cele mai amuzante glume, care iți vor aduce zambetul pe buze cu siguranța. Iata care sunt bancurile pe care le poți impartași cu cei dragi.

Soacra lui Tzanca Uraganu este impietrita de durere! Ce mesaj a postat Geta, dupa moartea nepotului ei: „Drum bun...” / FOTO

14:30, 30.04.2024 - Clipe ingrozitoare in familia lui Tzanca Uraganu! Soacra manelistului, Geta, este impietrita de durere de cand nepotul ei a murit. Ce mesaj a postat pe o rețea de socializare in amintirea lui Lucas.

Banc: "Casatoria nu e așa cum ma așteptam..." Bancul care iți va aduce zambetul pe buze

08:20, 22.04.2024 - E luni, iar daca vrei sa iți incepi ziua cu zambetul pe buze, ai ajuns in locul potrivit. Glumele din randurile de mai jos te vor ajuta sa te binedispui și sa ai un vibe bun, chiar daca saptamana de lucru abia a inceput, iar vremea e ploioasa.

Banc: ”Interviu la teatru cu un actor” Gluma iți va aduce zambetul pe buze

09:35, 06.04.2024 - Este weekend și avem timp liber pentru ceea ce ne dorim. Putem face activitațile preferate sau petrecem timp cu familia. Indiferent de ce alegi, un lucru nu trebuie sa lipseasca deloc și anume glumele haioase. Ele te vor face sa razi și iți vor oferi o stare de bine toata ziua.

Banc: ”Diferența intre femei și barbați”. Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

09:10, 08.03.2024 - Glumele sunt o modalitate de a trece prin viața mult mai ușor. In orice moment poți sa gasești umor intr-o situație problematica și se va schimba abordarea pe care o ai, in mod radical. Bancurile de mai jos te vor inveseli și iți vor face ziua mai buna.

Mesaj de 1 Martie din partea deputatului PNL, Mugur Cozmanciuc

17:36, 01.03.2024 - Primavara aduce intotdeauna senzația de noi inceputuri. Este simbolul vitalitații, al renașterii dupa lunile mohorate de iarna, al optimismului și mai ales al speranței, de care avem atata nevoie in aceste momente dificile pe care le traversam. Tradiția Marțișorului are un loc special in sufletele romanilor.…


Ce parere ai despre aceasta stire?