Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Domnule doctor, soţia mea spune că sunt nebun”. Cele mai amuzante glume

Publicat:

Este weekend, iar acum cu sigranța ca ne dorim cu toții sa ne relaxam și sa uitam de toate grijile și problemele. Noi iți prezentam cele mai tari bancuri din toate timpurile care te vor face sa razi pe cinste. Iata care sunt cele mai amuzante glume.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „Domnule, as dori sa ma casatoresc cu fiica dumneavoastra...”. Continuarea te va face sa razi copios

14:30, 23.03.2024 - Este sambata și ne-am gandit sa-ți facem ziua mai buna cu cateva glume tari. Ți-am pregatit bancul zilei, așa cum facem de fiecare data, dar și alte glume bune. Iata ce bancuri sa citești astazi!

BARFE ONLINE Glume transgender despre Brigitte Macron, soția președintelui Franței

17:40, 09.03.2024 - De 8 Martie, Emmanuel Macron a condamnat acuzațiile ridicole aduse soției sale Brigitte de ani de zile și cere o intervenție mai aspra in mediul online. The post BARFE ONLINE Glume transgender despre Brigitte Macron, soția președintelui Franței first appeared on Informatia Zilei .

Banc: „Domnule doctor, ce aș putea face pentru a parea mai slaba?”. Raspunsul te va amuza copios

12:00, 01.03.2024 - Mai este foarte puțin și va fi weekend! Vrei sa uiți de suparari, dar nu știi cum? Ei bine, cateva bancuri ar putea sa te faca sa dai uitarii problemele. Relaxeaza-te și citește cateva glume amuzante.

Soția lui Emil Boc a izbucnit de durere, dupa moartea fostei soții a lui Alin Tișe: Ai stralucit, ai luptat

14:35, 07.02.2024 - Soția lui Emil Boc, Oana Boc, vine cu un mesaj plin de suferința dupa moartea fostei sale fine, Camelia Tișe. Fosta soție a lui Alin Tișe a murit de malarie, dupa ce a calatorit in strainatate și a refuzat sa se vaccineze.Oana Boc spune ca fosta fina a fost o luptatoare „Dumnezeu sa odihneasca…

Șerban Huidu, declarații despre educația copiilor lui. Ce pasiuni au Mircea și Rareș, care nu au aparut niciodata la TV

15:25, 05.02.2024 - Șerban Huidu a rupt tacerea și a facut declarații neașteptate despre viața lui de familie, despre copiii lui. Prezentatorul de la „Cronica Carcotașilor” vorbește foarte rar despre baieții lui, pe care nu i-a aratat niciodata la TV. Dincolo de cariera lui pe micul ecran, Șerban Huidu este casatorit cu…

Roxana Dobre, mesaj acid pentru femeile care o critica: „Sunteți frustrate!”. Ce a transmis soția lui Florin Salam / VIDEO

12:20, 02.02.2024 - Roxana Dobre a transmis un mesaj acid pentru femeile care o critica. Soția lui Florin Salam a facut o postare revoltatoare pe rețelele de socializare. Iata ce le-a comunicat partenera de viața a manelistului fanilor ei!

Femeile din viata lui Caragiale: le-a iubit pe Veronica Micle și pe sotia actorului Nottara. Cine i-a devenit nevasta: „Totul se sfarșea cu glume și rasete”

11:10, 30.01.2024 - In 2024 vom sarbatori 172 de ani de la nașterea celui mai important dramaturg roman, Ion Luca Caragiale, a carui viața a fost plina de femei frumoase, precum veronica Micle, sau soția celebrului actorului Constantin I. Nottara. Dar, deși a iubit femei frumoase, doar una i-a devenit soție.

Jurgen Klopp pleaca de la Liverpool. Ce rol joaca soția antrenorului german in retragerea sa

18:50, 29.01.2024 - Tabloidul german Bild scrie ca Ulla, soția lui Jurgen Klopp, ar fi avut un cuvant greu de spus in luarea deciziei antrenorului de a se retrage de la Liverpool. Jurgen Klopp și-a anunțat plecarea de pe banca lui Liverpool, la finele sezonului in curs. Dupa 9 ani pe Anfield Road, tehnicianul german a…


Ce parere ai despre aceasta stire?