Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Domnule doctor, ce aș putea face pentru a părea mai slabă?”. Răspunsul te va amuza copios

Publicat:

Mai este foarte puțin și va fi weekend! Vrei sa uiți de suparari, dar nu știi cum? Ei bine, cateva bancuri ar putea sa te faca sa dai uitarii problemele. Relaxeaza-te și citește cateva glume amuzante.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dreapta isi umfla muschii: „Sa-i lovim cu cerneala de sa-i usture”

15:40, 20.04.2024 - Presedintele PMP, Eugen Tomac, a afirmat, sambata, la Congresul Forta Dreptei, ca Alianta Dreapta Unita este „o miscare care va scrie istorie pentru tara” si care va da „o lectie” PSD si PNL, mentionand ca in 9 iunie se va da o batalie clara intre „dreapta moderna si stanga ce aduce saracie”. „Sa-i…

Ioan Turc: Intre Podul Jelnei și Podul Budacului vom amenaja o zona de promenada! Sursa de finanțare este deja asigurata

10:06, 04.04.2024 - In cadrul proiectului Linia Albastra, va fi amenajata o zona de promenada, intre Podul Jelnei și Podul Budacului, a anunțat primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc. Potrivit edilului, sursa de finanțare a acestui proiect este deja asigurata. „Foarte multa lume ma intreaba: Domnule primar, pe cand…

Banc: „De ce nu lucrezi?”. Raspunsul te va amuza

10:45, 24.03.2024 - Este duminica, așa ca trebuie sa te bucuri din plin de ultima zi de saptamana! Relaxeaza-te și citește cateva bancuri care te vor face sa razi pe cinste. Iata cele mai tari glume din toate timpurile.

Banc: „Domnule, as dori sa ma casatoresc cu fiica dumneavoastra...”. Continuarea te va face sa razi copios

14:30, 23.03.2024 - Este sambata și ne-am gandit sa-ți facem ziua mai buna cu cateva glume tari. Ți-am pregatit bancul zilei, așa cum facem de fiecare data, dar și alte glume bune. Iata ce bancuri sa citești astazi!

Banc: „O sa ma mai iubești și dupa casatorie?”. Raspunsul te va face sa razi in hohote

12:55, 09.03.2024 - Vrei sa uiți de griji și de probleme? Iți prezentam cateva bancuri care te vor ajuta sa ai o stare buna in aceasta zi de weekend. Relaxeaza-te și citește cateva glume care te vor face sa razi in hotote.

Biden sugereaza ca raspunsul militar al Israelului in Gaza a fost "exagerat”

14:05, 09.02.2024 - Președintele SUA, Joe Biden, a sugerat ca raspunsul militar al Israelului in Gaza a fost "exagerat". Spune ca incearca sa obțina o "pauza susținuta in lupte" pentru a ajuta civilii palestinieni bolnavi.

Banc: "Domnule, aici nu puteti parca, trec senatori, deputati..." Continuarea te va amuza teribil

08:40, 08.02.2024 - E joi, sfarșitul de saptamana e aproape, așa ca nu strica nimanui cateva minute de buna dispoziție. Ți-am pregatit cateva bancuri care, cu siguranța, iți vor aduce zambetul pe buze. Relaxeaza-te și citește cateva glume care te vor amuza și iți vor face ziua mai buna.

Atacuri SUA in Irak si Siria asupra milițiilor sustinute de Iran

08:45, 03.02.2024 - Statele Unite au atacat aerian mai multe tinte din Irak si Siria in incercarea de a lovi militiile sustinute de Iran, dupa ce acestea au comis atacuri asupra trupelor americane din Orientul Mijlociu. Atacurile au venit ca raspuns la atacul cu drona efectuat duminica de militanti sustinuti de Iran asupra…


Ce parere ai despre aceasta stire?